El 20 de marzo de 2015, la calle Pogačarjev, en el centro de Liubliana, volverá a oler a platos locales y exóticos. Con el primer día de primavera vuelve a nuestras vidas por tercer año consecutivo la Cocina Abierta, un popular mercado de alimentación de la capital, considerado un punto de encuentro de la más diversa oferta culinaria y un lugar de agradable jornada. socializar.
S prvim pomladnim dnem se na Pogačarjev trg v Ljubljani vrača Cocina abierta – edinstvena tržnica sveže pripravljenih jedi, na kateri vsak petek zadiši po mešanici tradicionalnih slovenskih in eksotičnih jedi kuharskih mojstrov iz cele Slovenije. Cocina abierta bo tradicionalno stičišče za kulinarična razvajanja in srečanja s prijatelji vsak sončni petek od 8. do 20. ure vse do konca meseca oktobra. Svojih trenutkov na Odprti kuhni ne pozabimo deliti z uporabo oznake #odprtakuhna.
Más información:
www.odprtakuhna.si, www.facebook.com/OdprtaKuhna
Vsak sončni petek od 8. do 20. ure vse do konca meseca oktobra.