fbpx

Sony v 3D-svet

Ker 3D-slika zmeraj bolj prodira na filmska platna, posledično pa tudi v naše dnevne sobe, je Sony poslal v svet AV-sprejemnik s podporo 3D-vsebinam. DN1010 3D, kot je uradna oznaka predvajalnika, ima 4 HDMI-vhode s 3D-podporo. Ob čemer omogoča tudi 7.1-kanalno predvajanje zvoka, z močjo 110 W po posameznem ...

Ker 3D-slika zmeraj bolj prodira na filmska platna, posledično pa tudi v naše dnevne sobe, je Sony poslal v svet AV-sprejemnik s podporo 3D-vsebinam. DN1010 3D, kot je uradna oznaka predvajalnika, ima 4 HDMI-vhode s 3D-podporo. Ob čemer omogoča tudi 7.1-kanalno predvajanje zvoka, z močjo 110 W po posameznem kanalu. Dekodira pravzaprav vse obstoječe avdiozapise, med njimi tudi Dolby TrueHD y dts-HD Master Audio. Pri sprejemniku niso pozabili niti na Sonyjevo tehnologijo S-AIR, ki omogoča brezžični priklop dodatnih zvočnikov.

Cena: okoli 500 evrov, na voljo v juniju na www.sonystyle.com

Anterior
3D LED TV

contigo desde 2004

Del año 2004 investigamos tendencias urbanas e informamos a nuestra comunidad de seguidores diariamente sobre lo último en estilo de vida, viajes, estilo y productos que inspiran con pasión. A partir de 2023, ofrecemos contenido en los principales idiomas del mundo.