Como parte de nuestra academia de cocina CITY CHEF de junio, nos deleitamos con delicias ligeras de mariscos y postres frescos. ¡Mira el ritmo en la galería de fotos!
Vse poletje so na naših krožnikih več ali manj lahke in sveže jedi, ki nam jih ponuja narava. Ker zunaj že pošteno diši po poletju, smo v tokratni Academia de cocina CITY CHEF zavihali rokave in se prepustili izurjenim kuharskim mojstrom iz Kaval Group-a.
Skupaj s chefom Draganom Marjanovičem iz gostilnice Kaval smo pripravili nekaj odličnih morskih specialitet: brancinov carpaccio, morsko buzaro ter testenine z lisičkami in popečenim škampom. Slaščičarski mojster Grega Rode iz slaščičarne in kavarne Lolita nas je pod svojo taktirko vodil pri pripravi rožičevega flana s suhim sadjem ter suffle-ja s svežim sadjem.
Kulinarično popotovanje smo začeli z elegantnim, osvežilnim koktajlom martini real in ob sladici zaključili s slastno penino Martini Asti. Predstavili sta se tudi un enólogo: Štokelj y Petrič iz sončnih pobočij Vipavske doline. Uradna voda City CHEF kuharske akademije era Foso.
Para ayudar con la organización. Academia de cocina CITY CHEF Agradecemos:
electrodomésticos siemens, Foso, Grupo Kaval, Merit international, vina Štokelj y Petrič.
Fotografije: Anže Vrabl