fbpx

Beat: Academia de cocina CITY CHEF - Mariscos - 11 de junio

Como parte de nuestra academia de cocina CITY CHEF de junio, nos deleitamos con delicias ligeras de mariscos y postres frescos. ¡Mira el ritmo en la galería de fotos!

Vse poletje so na naših krožnikih več ali manj lahke in sveže jedi, ki nam jih ponuja narava. Ker zunaj že pošteno diši po poletju, smo v tokratni Academia de cocina CITY CHEF zavihali rokave in se prepustili izurjenim kuharskim mojstrom iz Kaval Group-a.

Skupaj s chefom Draganom Marjanovičem iz gostilnice Kaval smo pripravili nekaj odličnih morskih specialitet: brancinov carpaccio, morsko buzaro ter testenine z lisičkami in popečenim škampom. Slaščičarski mojster Grega Rode iz slaščičarne in kavarne Lolita nas je pod svojo taktirko vodil pri pripravi rožičevega flana s suhim sadjem ter suffle-ja s svežim sadjem.

Kulinarično popotovanje smo začeli z elegantnim, osvežilnim koktajlom martini real in ob sladici zaključili s slastno penino Martini Asti. Predstavili sta se tudi un enólogo: Štokelj y Petrič iz sončnih pobočij Vipavske doline. Uradna voda City CHEF kuharske akademije era Foso.

Más información

Para ayudar con la organización. Academia de cocina CITY CHEF Agradecemos:
electrodomésticos siemensFosoGrupo Kaval, Merit international, vina Štokelj Petrič.

Fotografije: Anže Vrabl

contigo desde 2004

Del año 2004 investigamos tendencias urbanas e informamos a nuestra comunidad de seguidores diariamente sobre lo último en estilo de vida, viajes, estilo y productos que inspiran con pasión. A partir de 2023, ofrecemos contenido en los principales idiomas del mundo.