fbpx

FreezTHAT!: model za izdelavo ledenih kock, ki zamrznejo rekordno hitro!

Model za izdelavo ledenih kock FreezTHAT!

FreezTHAT! je prav poseben model za izdelavo ledenih kock, ki zamrznejo že po 10 minutah. Izjemno hitro zamrzovanje omogoča nenavadna oblika modela, ki je narejena po vzoru snežinke. Če ne želite sredi poletja ostati brez ledenih kock, brž na platformo za množično financiranje Kickstarter, kjer že lahko prednaročite ta inovativni model za izdelavo ledenih kock.

FreezTHAT! je inovacija podjetja THAT! Inventions, ki omogoča, da ustvarimo jääkuutiot (ali bolje trikotnike, saj so modelčki šesterokotni) v samo desetih minutah, prav tako v rekordnem času zamrznejo živila. Ekspresno zmrzovanje omogočata unikatna oblika in hladilna tekočina, ki je v silikonskem ohišju.

LUE LISÄÄ: BiWa: kuntopyörä, joka on myös pesukone


Obliko modela za izdelavo ledenih kock FreezTHAT! so navdihnile lumihiutaleita. Ste siti čakanja na led? Naredite temu konec za samo (preračunanih) 20 euroa.

Kako hitro zamrzne:

  • čokolada / 75 °C / 2 min
  • sadje / 25 °C / 7 min
  • pomarančni sok / 25 °C / 8 min
  • espresso / 75 °C / 9 min

Lisää tietoa

Lisää tietoa:
kickstarter.com

Kanssasi vuodesta 2004

Vuodesta alkaen 2004 tutkimme kaupunkitrendejä ja tiedotamme seuraajayhteisöllemme päivittäin viimeisimmistä elämäntavoista, matkustamisesta, tyylistä ja tuotteista, jotka inspiroivat intohimoa. Vuodesta 2023 alkaen tarjoamme sisältöä suurimmilla maailmanlaajuisilla kielillä.