fbpx

FreezTHAT!: model za izdelavo ledenih kock, ki zamrznejo rekordno hitro!

Model za izdelavo ledenih kock FreezTHAT!

FreezTHAT! je prav poseben model za izdelavo ledenih kock, ki zamrznejo že po 10 minutah. Izjemno hitro zamrzovanje omogoča nenavadna oblika modela, ki je narejena po vzoru snežinke. Če ne želite sredi poletja ostati brez ledenih kock, brž na platformo za množično financiranje Kickstarter, kjer že lahko prednaročite ta inovativni model za izdelavo ledenih kock.

FreezTHAT! je inovacija podjetja THAT! Inventions, ki omogoča, da ustvarimo ledene kocke (ali bolje trikotnike, saj so modelčki šesterokotni) v samo desetih minutah, prav tako v rekordnem času zamrznejo živila. Ekspresno zmrzovanje omogočata unikatna oblika in hladilna tekočina, ki je v silikonskem ohišju.

PREBERITE ŠE: BiWa: sobno kolo, ki je tudi pralni stroj


Obliko modela za izdelavo ledenih kock FreezTHAT! so navdihnile snežinke. Ste siti čakanja na led? Naredite temu konec za samo (preračunanih) 20 evrov.

Kako hitro zamrzne:

  • čokolada / 75 °C / 2 min
  • sadje / 25 °C / 7 min
  • pomarančni sok / 25 °C / 8 min
  • espresso / 75 °C / 9 min

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.