Nestemäiset ja kermaiset, kylmät tai jäiset, mausteiset tai mausteiset ja ennen kaikkea tuoreet - kylmät kesäkeitot ovat tärkeitä ja suosittuja kuumana kesäpäivänä, ja esittelemme sinulle nopeita ja hyviä.
Odlične poletne juhe, ki jih lahko postrežete kot lažje kosilo ali predjed h glavnemu obroku, so polne zdravih sestavin. Glede na obilico lokalnih pridelkov, ki prihajajo na police in tržnice je to pravi čas v letu, da naredite čudovito hranljivo juho, ki vas bo osvežila in vam dala energijo, če pa zelenjavo pridelate sami doma pa še toliko boljše.
Obstaja veliko okusnih različic sezonskih hladnih juh, ki so v poletnihdneh odlične za pridobivanje elektrolitov, vitaminov in mineralov, saj vse to izgubimo zaradi vročine in potenja. Tako kot je vroče juhe najbolje postreči vroče, tudi hladne juhe hranite na hladnem. Juho kot običajno najprej skuhamo in jo nato delno ohladimo pri sobni temperaturi. Nato jo pokrijemo, da preprečimo vpijanje drugih okusov in jo postavitemo v hladilnik, da se popolnoma ohladi.
Za pospešitev postopka hlajenja jo lahko postavite v zamrzovalnik, dokler ne nastanejo ledeni kristali.
Vse juhe so za pripravo zelo preproste. Spodaj vam prilagamo nekaj idej za hladne poletne juhe.