fbpx

HUD-ostos: jopa 550 € alennus nykyisistä iPhone-malleista

Maailman paras ja kallein puhelin, iPhone, saa uskomattoman hinnanalennuksen maailman suurimmassa jälleenmyyjässä. Siten slovenialaisten vähittäiskauppiaiden nykyisiin hintoihin verrattuna se on huomattavasti alempi.

iPhone v zadnjem tednu doživlja znatna znižanja cene, kar je posledica želje proizvajalca, da se zaloge na globalnih trgih obračajo izjemno hitro. Letošnje leto smo tudi zaradi koronakrize priča znižanju cen nekaterih nadvse aktualnih modelov iPhone 11, torej aktualne generacije, ter modela XS prejšnje generacije. Predstavljamo vam izbor nekaterih cen in primerjavo s slovenskimi cenami. Cene navajamo z DDV-jem in brez DDV-ja, ker lahko na Amazon.de slovenske pravne osebe, zavezanci za DDV, kupujemo brez davka. Potreben je le vpis na Amazon Business, ki ga opravimo tämän linkin kautta.

V nadaljevanju bomo navedli več modelov in cene primerjali s cenami večjih slovenskih trgovcev.

iPhone XS Max – 64 GB – od 755,38 € (do 550 € popusta)

iPhone XS Max - 64 GB
iPhone XS Max – 64 GB

iPhone 10. generacije, tako imenovani XS, v svojem premijskem formatu velikega telefona le 755,38 € za pravne osebe s pravico do odbitka davka na dodano vrednost.

Nakup pri največjem trgovcu na svetu – Amazon.de

Ostolla voit prihranite tudi 500+ evrov, v kolikor je vaše podjetje davčni zavezanec za DDV, saj vse izdelke na Amazonu kupujete brez davka na dodano vrednost! Potreben je vpis kot poslovni uporabnik prek spodnje povezave.

iPhone 11 Pro – 64 GB – od 886,47 € (do 300 € popusta)

iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro

Aktualna generacija najboljšega telefona po res zanimivi ceni, 886,47 €. Cena, ki jo lahko na Amazon uveljavljajo slovenski zavezanci za DDV.

Nakup pri največjem trgovcu na svetu – Amazon.de

Ostolla voit prihranite tudi 300+ evrov, v kolikor je vaše podjetje davčni zavezanec za DDV, saj vse izdelke na Amazonu kupujete brez davka na dodano vrednost! Potreben je vpis kot poslovni uporabnik prek spodnje povezave.

Lisää tietoa

Cene so zapisane v času redakcije članka in se lahko spremenijo kadarkoli zaradi narave spleta. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Kanssasi vuodesta 2004

Vuodesta alkaen 2004 tutkimme kaupunkitrendejä ja tiedotamme seuraajayhteisöllemme päivittäin viimeisimmistä elämäntavoista, matkustamisesta, tyylistä ja tuotteista, jotka inspiroivat intohimoa. Vuodesta 2023 alkaen tarjoamme sisältöä suurimmilla maailmanlaajuisilla kielillä.