fbpx

Na ladjici po Ljubljanici s kuharskim mojstrom Igorjem Jagodicem

Kulinarično razvajanje na Ljubljanici

Chef Igor Jagodic (Kaval Group) in kapitan ladjice Ljubljana, Tomo Zupančič, nas ponovno vabijo na kulinarična razvajanja po reki sedmerih imen – Ljubljanici.

Tärkeää tietoa
Kun?
Missä?
Cankarjevo nabrežje (slaščičarna Lolita)
Järjestäjä
Facebook-tapahtuma
Pääsymaksu
90€ (vključuje 5 hodni menu Chefa Igorja Jagodica, vinska spremljava, voda, kava, 2 urni prevoz z ladjico, živa glasba)

Kulinarično razvajanje je lahko čudovito darilo za rojstni dan, obletnico poroke ali poslovni dogodek, seveda pa je lahko tudi nepozaben romantičen večer na reki sedmerih imen – reki Ljubljanici.

Gostje teh prečudovitih in drugačnih večerov spoznavamo kulinarične mojstrovine Ljubljane in Slovenije. Plujemo po reki Ljubljanici in kljub nevarnosti povodnega moža okušamo sladkosti znamenite torte Stolp – Ljubljanski grad.

LUE LISÄÄ: Mitkä ovat perinteiset jouluillalliset ympäri maailmaa?

Kulinarično razvajanje na Ljubljanici.
Kulinarično razvajanje na Ljubljanici.

Večerja na ladjici vključuje 5-hodni meni chefa Igorja Jagodica ob spremljavi vin domačih in tujih vinarjev.

5-hodni meni:

Kapitanov pozdrav čolnarjem na ladjici Ljubljana

  • Pršut s pršutovo peno

Kaj so ujeli trnovski ribiči

  • Dimljena postrv, majoneza s hrenom, gel jabolka, jabolko, radič, zelišča, gel rdeče pese

Kdor pluje, hladno juho v nebesa kuje!

  • Paradižnikova hladna juha, mladi sir, zelišča

To, kar je najboljše za kapitana, je tudi za čolnarje

  • Telečja lička, “zakon Slovenije” ali pražen krompir, pečeno korenje, tartufi

Sladki okusi Ljubljane na Ljubljanici

  • Torta Stolp Ljubljanski grad, pehtranov sladoled
  • Lolitina kava

Nekaj utrinkov s kulinaričnega razvajanja na Ljubljanici:

Lisää tietoa

Lisää tietoa;
kaval-group.si

Kanssasi vuodesta 2004

Vuodesta alkaen 2004 tutkimme kaupunkitrendejä ja tiedotamme seuraajayhteisöllemme päivittäin viimeisimmistä elämäntavoista, matkustamisesta, tyylistä ja tuotteista, jotka inspiroivat intohimoa. Vuodesta 2023 alkaen tarjoamme sisältöä suurimmilla maailmanlaajuisilla kielillä.