fbpx

Resepti: Yksinkertainen ja raikas paistamaton juustokakku

Foto: Yulia Khlebnikova / Unsplash

Tämä on todella täydellisin ja helpoin ei-paista-juustokakkuresepti. Jos noudatat tätä reseptiä, sinua siunataan pehmeällä ja kermaisella jälkiruoalla, joka on erittäin kevyt ja raikas.

Ko potrebujete nekaj lahkega in okusnega je ta sladica popolna za vas. Njena tekstura je super lahka in sveža, skorja pa je maslena, sladka in okusna. Njena priprava je zelo enostavna. Najtežji del od vsega bo čakanje, da jo boste lahko pojedli, saj jo morate pustiti čez noč v hladilniku.

 

Katso tämä postaus Instagramissa

 

A post shared by Dessert Lover🍫 (@dessert__lover)

Ainesosat:

  • 250 g tuorejuustoa
  • 80 g kisle smetane ali jogurta (odvisno od okusa)
  • 80 g tomusokeria
  • 200 ml makeaa kermaa
  • 80 g voita
  • 300 g piškotkov ali krekerjev (odvisno od okusa)
  • sitruunamehua
  • vaniljauute
  • poljubno sadje za okrasitev

Käsitellä asiaa:

Piškote ali krekerje dajte v mešalnik, skupaj z stopljenim maslom in sladkorjem. Zmes mora spominjati na vlažen pesek. Nato vzamete pokač oziroma kolut za torte ter zmes, ki ste jo pripravili, razporedite trdno po njenem dnu. Pripravljeno skorjo postavite v hladilnik, da se strdi. Medtem lahko začnete pripravljati nadev.

Najprej stepite sladko smetano. Nato v ločeni posodi zmešajte kremni sir, sladkor v prahu, limonin sok, vanilijev ekstrakt ter kislo smetano ali jogurt. Tako pripravljeno mešanico združite skupaj s sladko smetano, dobro premešajte z lopatko, da se zmesi popolnoma združita. Pripravljen nadev enakomerno razporedite po pripravljenih zmletih piškotih.

Torto lahko okrasite po lastni domišljiji in željah z različnim sadjem, breskve, jagode, maline, mandarine. Torto postavite čez noč v hladilnik, da se vse skupaj res lepo strdi.

Cheesecake brez peke lahko v zaprti posodi hranite v hladilniku do štiri dni. Vendar verjamemo, da jo boste z veseljem pojedli še isti dan. Dober tek.

Kanssasi vuodesta 2004

Vuodesta alkaen 2004 tutkimme kaupunkitrendejä ja tiedotamme seuraajayhteisöllemme päivittäin viimeisimmistä elämäntavoista, matkustamisesta, tyylistä ja tuotteista, jotka inspiroivat intohimoa. Vuodesta 2023 alkaen tarjoamme sisältöä suurimmilla maailmanlaajuisilla kielillä.