Kevään Ravintolaviikko 2020 tulee olemaan! Se nimittäin järjestetään 12.-21.6., jolloin 102 majataloa ja ravintolaa avaa ovensa kaikille herkkusuille!
1. kesäkuuta bodo najboljše slovenske gostilne in restavracije začele sprejemati rezervacije za spomladanski Teden restavracij 2020. Cena menijev 2020 bo lanska, torej 19 euroa! Izjema so najboljše ocenjene restavracije (3 in 4 srčki), kjer bo cena posebnega menija TR (lahko) 25 evrov. Število sodelujočih restavracij in gostiln je letos 102, od tega prvič in ponovno sodeluje 17 restavracij.
Seznam sodelujočih restavracij najdete tukaj: vivi.si.
Tämän vuoden Ravintolaviikon painopiste on povezovanje preteklosti in sodobnosti, zato bodo slovenski chefi in chefinje gostom Tedna restavracij ponudili v okušanje kulinarično prihodnost tako, da bodo povezali tradicijo in sodobnost. Vrhunska kakovost mora namreč črpati iz bogate tradicije, hkrati pa ne sme obstati v preteklosti, temveč mora tradicijo nadgrajevati.
Lisää tietoa:
vivi.si
Kansikuva:
Dvor Jezeršek, pozdrav iz kuhinje (Foto: Primož Bregar)