Spomladanski Teden restavracij 2020 bo potekal junija

Zadnjič posodobljeno: :

Spomladanski Teden restavracij 2020 bo! In sicer bo potekal med 12. in 21. junijem, ko bo 102 gostiln in restavracij odprlo vrata za vse gurmane!

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

po celi Sloveniji

Organizator

Teden restavracij

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

19,00 €

1. junija bodo najboljše slovenske gostilne in restavracije začele sprejemati rezervacije za spomladanski Teden restavracij 2020. Cena menijev 2020 bo lanska, torej 19 evrov! Izjema so najboljše ocenjene restavracije (3 in 4 srčki), kjer bo cena posebnega menija TR (lahko) 25 evrov. Število sodelujočih restavracij in gostiln je letos 102, od tega prvič in ponovno sodeluje 17 restavracij.

Seznam sodelujočih restavracij najdete tukaj: vivi.si.

Gostišče Grič (Foto: Rok Deželak)
Gostišče Grič (Foto: Rok Deželak)

Letošnji poudarek Tedna restavracij je povezovanje preteklosti in sodobnosti, zato bodo slovenski chefi in chefinje gostom Tedna restavracij ponudili v okušanje kulinarično prihodnost tako, da bodo povezali tradicijo in sodobnost. Vrhunska kakovost mora namreč črpati iz bogate tradicije, hkrati pa ne sme obstati v preteklosti, temveč mora tradicijo nadgrajevati.

Miza za 4 (Foto: Jure Brložnik)
Miza za 4 (Foto: Jure Brložnik)

Dodatne Informacije

Več informacij:
vivi.si

Naslovna fotografija:
Dvor Jezeršek, pozdrav iz kuhinje (Foto: Primož Bregar)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Detoks voda: 3 okusni recepti, ki bodo poživili vaše telo