fbpx

HUD nakup: do 40 % “off” za najboljšo akcijsko kamero, GoPro Hero 8 Black

Kralj razreda akcijskih kamer, GoPro Hero 8, doživlja enega največjih znižanj v zgodovini. V primerjavi s ceno slovenskih trgovcev, ki znaša 449,99 evrov, ga lahko tukaj kupite že za 281,47 evrov.

V rubriki “Hud nakup” smo zasledili izjemno nakupno priložnost, in sicer znižana je najbolj priljubljena akcijska kamera vseh časov, GoPro Hero 8 Black. Ta se po redni mednarodni priporočeni ceni prodaja za 429 evrov, na nemškem Amazonu pa jo lahko naročite za znesek 281,47 evrov* (znesek brez DDV-ja, ki velja za slovenske pravne osebe, zavezance za DDV), oziroma za znesek 334,00 evrov z DDV-jem. To je več kot 110 evrov ceneje kot pri slovenskih trgovcih.

Primerjava s slovenskimi trgovci:

Nakup pri največjem trgovcu na svetu, Amazon.de
Z nakupom lahko prihranite tudi 150+ evrov, v kolikor je vaše podjetje davčni zavezanec za DDV, saj vse izdelke na Amazonu kupujete brez davka na dodano vrednost!

Novi GoPro Hero 8 Black in dodatki

GoPro Hero8 Black se po videzu ne razlikuje od sedmice, saj so novosti predvsem v notranjosti naprave. Druga generacija že tako dobre stabilizacije posnetkov HyperSmooth 2.0 sedaj deluje pri vseh ločljivostih. Izboljšana je tudi filtracija odvečnega šuma pri snemanju zvoka. Nov je tudi način montiranja kamere na različna držala, ki je sedaj precej bolj enostaven. Cena: 429,99 evrov.

Mogoče je dokupiti še 3 nove dodatke, kot je zunanji zaslonček, zunanja LED-luč ter visokoločljivostni mikrofon.

GoPro Hero8 Black in Hero Black, ter dodatki
GoPro Hero8 Black in Hero Black, ter dodatki

Namig: Amazon Business – slovenski davčni zavezanci kupujejo brez DDV


Poleg popusta na redno ceno, ki je velik v primerjavi s ponudbo na slovenskem spletu, lahko slovenski davčni zavezanci za DDV v okviru nemškega Amazon.de kupujejo brez DDV-ja. Potrebno je le opraviti registracijo na spodnjem naslovu. Nemški Amazon.de je preveden v angleški jezik!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!