fbpx

"Niin huono, että he ovat hyviä" -elokuvat, jotka on katsottava

Oletko koskaan nähnyt elokuvaa, joka oli niin huono, että se oli hyvä? Elokuvan ystävien keskuudessa tätä pidetään melko itsenäisenä genrenä, joka sisältää joitain kulttiklassikoita. Heistä on tehty jo monia dokumentteja, ja tänä vuonna saamme myös elokuvan The Disaster Artist, joka on sovitus samannimisestä romaanista, joka kertoo kaikkien aikojen huonoimman elokuvan tekemisestä.

Pa si poglejmo izbrano družbo, s katero si lahko popestrite večer.

1. The Room (2004)

Prej omenjeni najslabši film vseh časov je The Room. Umotvor Tommyja Wisseauja, ki je film režiral, produciral, spisal ja v njem tudi igral glavno vlogo.

2. Birdemic (2010)

Mutantske ptice napadejo mestece Half Moon Bay. Premisa mnogih obupnih filmov, toda ta velja za najboljšega med njimi.

3. Samurai Cop (1991)

Akcijski film, ki so ga morali naknadno na novo posneti, a glavni igralec si je v vmesnem času spremenil pričesko in je zato moral nositi lasuljo.

4. Batman in Robin (Batman and Robin, 1997)

Zadnji Batman alkaen 1990-luvulla je bil čista polomija. Toda skozi leta si je nabral bazo oboževalcev, ki film slovi kot odlično komedijo. Bonus: Arnold Schwarzenegger in njegove ‘hladne’ enovrstičnice.

5. Krvava žetev (The Wicker Man, 2006)

Eden od najslabših remakov vseh časov. Toda ta ima Nicolasa Cagea! Slavni igralec postreže z eno od svojih najbolj absurdnih igralskih predstav, hkrati pa je še ujet v totalno nesmiselni zgodbi.

6. Troll 2 (1990)

Še en izjemno slaven pripadnik kluba, ki je zdaj prerasel v kultno klasiko. In to tako, da so o njem posneli tudi dokumentarec Best Worst Movie (2009).

7. Miami Connection (1987)

Rock skupina, ki obvlada borilne veščine, se mora spopasti z motoristično tolpo nindž, ki obvladuje trg drog na Floridi. Je treba sploh še kaj dodati?

Kanssasi vuodesta 2004

Vuodesta alkaen 2004 tutkimme kaupunkitrendejä ja tiedotamme seuraajayhteisöllemme päivittäin viimeisimmistä elämäntavoista, matkustamisesta, tyylistä ja tuotteista, jotka inspiroivat intohimoa. Vuodesta 2023 alkaen tarjoamme sisältöä suurimmilla maailmanlaajuisilla kielillä.