fbpx

7 façons dont un homme peut instantanément augmenter son attrait

Qu'est-ce que ça pourrait être ?

Tara Blair Ball, life coach in pisateljica razkriva, kako lahko govorica vašega telesa vpliva na vaše ljubezensko življenje bolj, kakor obleka, humor ali denar!

“Ko sva se z Daveom prvič srečala, bi mu lahko takoj povedala, zakaj ima težave z zmenki, in ne, to ni bil njegov videz. Težava je bila pravzaprav v njegovi govorici telesa. Ko je vstopil je podrsaval. Počasi mi je stisnil roko. Takoj, ko se je usedel nasproti mene, so se njegova ramena in glava pomaknila navznoter, brado pa je naslonil na podprto pest.

Med najinim uvodnim klepetom sem ugotovila, da je inteligenten, smešen, strasten, da uživa v svojem delu pravnika. Opazila sem tudi, da me je le redko pogledal v oči, večinoma je pogledoval po sobi.

“Kdaj se počutiš najbolj samozavesten?” ga vprašam.
“V sodni dvorani,” mi je rekel.
”Kako pa je videti, ko si samozavesten? Ali s svojim telesom narediš kaj drugače, da to pokažeš?“
Opazovala sem ga, ko je na stolu nastavljal svoje telo v drugačen položaj. Videti je bil veliko bolje. Pokimala sem. “Točno tako! Prav to ti manjka! “

Dave se ni znašel na zmenkih, niso se izšli dobro. Bilo ga je strah. Ni se več čutil samozavestnega, zato tudi ni bil videti samozavesten. Po drugi strani pa je vedel, kaj lahko pričakuje v sodni dvorani, in da je v tem, kar počne, odličen.

Po nekaj tedenskem sodelovanju, sem opazila drastično spremembo njegovega vedenja in obnašanja. Kmalu zatem je začel hoditi z žensko, s katero je danes poročen.”

Govorica telesa lahko na vaše ljubezensko življenje vpliva bolj, kakor si mislite. To je nekaj, kar lahko zavedno spremenite. Tu je 7 načinov, kako lahko moški izboljšate svojo govorico telesa in s tem svojo privlačnost!

1. Poravnajte hrbet

Vaša mama, učiteljice ali kdorkoli vam je rekel, da morate imeti dobro držo, so imeli prav. Če sedite ali stojite pokonci, povečate zmogljivost pljuč in omogočite, da pride več kisika do vaših možganov. Pravilna drža vam lahko dejansko pomaga jasneje razmišljati, hkrati pa se počutite mirnejše.

Na takšen način boste ocenjeni kot privlačnejši, je navedeno v tej recherche. V njej so skupini moških, ki so se držali pravilo, odvzeli kri. Imeli so 20-odstotno povečanje testosterona in 25-odstotno zmanjšanje kortizola, hormona, ki prispeva k stresu.

2. Povlecite ramena navzdol in nazaj

Ko se vaša ramena spustijo naprej, se zdi, kakor da se želite zaščititi in da poskušate svoje telo premakniti v položaj ploda. Prav tako se izogibajte temu, da bi se vaša ramena dvignila preblizu ušes. Ko so vaša ramena visoko, je videti, da se počutite neprijetno. Če želite ohraniti videz mirnosti, bodite pozorni, kje so vaša ramena in namenoma poskrbite, da ostanejo dol in nazaj. Tukaj je tudi nekaj des exercices d'étirement, ki vam lahko pomagajo, če se počutite v stresu.

3. Držite prsni koš odprt

Čeprav se to zgodi naravno, ko izravnate hrbet in držite ramena navzdol in nazaj, pazite, da ne boste blokirali trupa. Ne križajte rok pred prsmi in ne držite pijače ali telefona pred prsmi. Videti bo, da ste zaprti.

4. Poskrbite, da bodo vaše roke vidne

Če ne moremo videti rok ljudi, imamo težave z zaupanjem. Da bi se temu izognili, pri prvem srečanju ne držite rok v žepih, pustite jih pod mizo ali pa jih postavite pred seboj.

5. Naslonite se nazaj

Nekatere učiteljice opozarjajo učence s šepetanjem. Če je razred glasen, bodo namesto, da bi zvišale glas, spustile glas vse nižje, dokler ne šepetajo. Otroci se prenehajo pogovarjati, da bi ji lahko prisluhnili. S tem dosežejo želeno, ne da bi morale pri tem vpiti.

Enako lahko velja, če se nagnete nazaj ali stran od osebe, s katero ste na zmenku. Če jo privlačite ali jo zanima, kaj imate za povedati, se bo nagnila k vam ali se vam približala. To vam omogoča položaj nadzora. Poleg tega vam pomaga, da imate prsni koš odprt ter da ste videti mirni in zbrani.

6. Trdno stisnite roko

Je OK, če se komaj dotaknete njene roke s konicami prstov? Ne. Ali pa stiskanje roke, dokler ne reče, “Au!”? Ne. Poglejte žensko v oči, trdno jo primite za roko (vendar je ne stisnite) in ji dovolite, da ona najprej spusti, umakne roko.

7. Prilagodite vašo hojo

Dave je podrsaval medtem, ko je hodil. Videti je bilo, kakor da nog niti ni dvignil s tal. Zaradi tega je dajal vtis, da je len, kar ni bil. Obstajajo tudi moški, ki hodijo s tako kratkimi koraki, da je videti, kot da čas tečejo po prstih. Uporabite celotno dolžino nog. Sprehodite se. Obnašajte se, kot da hodite z namenom.

Medtem, ko se Dave na zmenkih ni počutil samozavestno, je vedel, kako se želi počutiti in s tem je pridobil veliko moči. Sčasoma je njegova “ponarejena samozavest” prerasla v resnično samozavest, saj se je v svoji koži se je počutil boljše, bolj udobno.

Prilagodite torej svoje telo in svoje razmišljanje! 

Avec vous depuis 2004

De l'année 2004 nous recherchons les tendances urbaines et informons quotidiennement notre communauté d'adeptes des dernières nouveautés en matière de style de vie, de voyage, de style et de produits qui inspirent avec passion. À partir de 2023, nous proposons du contenu dans les principales langues mondiales.