fbpx

Fragments: kamnite mize malce drugače

Kavna mizica

Nizozemski oblikovalec Lex Pott je izdelal nenavadno serijo miz Fragments, s katerimi je želel ustvariti dialog med na eni strani nepravilnimi in grobimi stvaritvami narave, na drugi pa geometrijo in izbrušenostjo, ki vlada v arhitekturi. Mize, ki jih ne podpirajo noge, temveč stojijo na monolitih, je ustvaril za oblikovalsko platformo The Future Perfect.

Fragments so kamnite mize na monolitih (modra galica), s spolirano in natančno obdelano odlagalno površino. Serija vključuje tri tipe miz, in sicer stransko, jedilno in kavno mizo. Kot dopolnilo h kolekciji so na voljo tudi marmorne police ter sklede in vaze v rdeči, zeleni in rumeni barvi.

EN SAVOIR PLUS: Lullock – nenavadna zofa za maksimalen užitek

Fragments s kontrastno kombinacijo neobdelanega in natančno obdelanega materiala vlečejo črto med dizajnom in umetnostjo. Žal lahko o mizah le sanjate, stranska namreč stane 13.500, kavna 19.750 in jedilna 35.500 ameriških dolarjev!

Plus d'information

Plus d'information:
thefutureperfect.com

Avec vous depuis 2004

De l'année 2004 nous recherchons les tendances urbaines et informons quotidiennement notre communauté d'adeptes des dernières nouveautés en matière de style de vie, de voyage, de style et de produits qui inspirent avec passion. À partir de 2023, nous proposons du contenu dans les principales langues mondiales.