fbpx

Fragments: kamnite mize malce drugače

Kavna mizica

Nizozemski oblikovalec Lex Pott je izdelal nenavadno serijo miz Fragments, s katerimi je želel ustvariti dialog med na eni strani nepravilnimi in grobimi stvaritvami narave, na drugi pa geometrijo in izbrušenostjo, ki vlada v arhitekturi. Mize, ki jih ne podpirajo noge, temveč stojijo na monolitih, je ustvaril za oblikovalsko platformo The Future Perfect.

Fragments so kamnite mize na monolitih (modra galica), s spolirano in natančno obdelano odlagalno površino. Serija vključuje tri tipe miz, in sicer stransko, jedilno in kavno mizo. Kot dopolnilo h kolekciji so na voljo tudi marmorne police ter sklede in vaze v rdeči, zeleni in rumeni barvi.

PREBERITE ŠE: Lullock – nenavadna zofa za maksimalen užitek

Fragments s kontrastno kombinacijo neobdelanega in natančno obdelanega materiala vlečejo črto med dizajnom in umetnostjo. Žal lahko o mizah le sanjate, stranska namreč stane 13.500, kavna 19.750 in jedilna 35.500 ameriških dolarjev!

Dodatne Informacije

Več informacij:
thefutureperfect.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.