fbpx

Frozen Textile: stol iz ”zamrznjene” tkanine

Kolekcija stolov Poetic Furniture - Frozen Textile

Madžar Demeter Fogarasi, ki se podpisuje pod stole iz ''zamrznjene'' tkanine, navdih za svojo pohištveno kolekcijo Poetic Furniture - Frozen Textile, kot izdaja že ime, črpa iz poezije. Edinstveni stoli so izdelani iz biorazgradljive plastike in naravnih tkanin. Rezultat je naravnost fascinanten, saj se zdi, kot da je tkanina preprosto zamrznila.

Poetic Furniture – Frozen Textile c'est serija stolov iz biorazgradljive plastike (PLA) in naravnih materialov. Zanimivi stoli, ki izhajajo iz koncepta poezije, spominjajo na blago, zamrznjeno v času.

EN SAVOIR PLUS: Reciklaža s stilom: nakupovalne vrečke preobražene v stole

To pa niso edine nenavadne kreacije Madžara Demetra Fogarasija, saj se lahko pohvali tudi z drugimi ”odpiljenimi” skoki v pohištvene in umetniške vode.

Plus d'information

En savoir plus sur l'auteur :
behance.net

Avec vous depuis 2004

De l'année 2004 nous recherchons les tendances urbaines et informons quotidiennement notre communauté d'adeptes des dernières nouveautés en matière de style de vie, de voyage, de style et de produits qui inspirent avec passion. À partir de 2023, nous proposons du contenu dans les principales langues mondiales.