fbpx

Honda Urban EV Concept : l'avenir électrique de Honda

Honda je predstavila svoj koncept električne prihodnosti. Resda je Honda Urban EV zelo futurističen, a je bolj kot to presenetljivo dejstvo, da bo proizvodna različica tega modela, na ceste zapeljala že v letu 2019.

Honda Urban EV Concept nas nekako spominja na Hondo Civic druge generacije, ki je imela prav tak obraz s širokim razmikom med žarometi. Pri Hondi še pravijo, da deluje large et sportif parce que uravnoteženih proporcev. Na sprednjem delu med lučmi najdemo filtrer, ki ostale udeležence v prometu pozdravi, jim podaja koristne informacije ali prikazuje status polnjenja in baterije. Podoben zaslon imamo zadaj, ki prikazuje napolnjenost baterije in logotip proizvajalca.

V notranjosti kljub konceptni zasnovi še vedno najdemo stopalke in volanski obroč. Minimalistična notranjost pauses dve sedežni klopi, kjer je prostora za 4 potnike. Velika armaturna plošča je odeta v bois, iz nje pa se deux écrans vijeta na vrata avtomobila in imata funkcijo stranskih ogledal. Osrednji zaslon prikazuje prevoženo razdaljo, preostanek baterije, porabo energije in druge potrebne informacije.

EN SAVOIR PLUS: VOLKSWAGEN I.D. CROZZ: ELEKTRIČNI KRIŽANEC, KI TI POMEŽIKNE

Galerija slik: Honda Urban EV Concept

Plus d'information

Plus d'information:
honda.com

Avec vous depuis 2004

De l'année 2004 nous recherchons les tendances urbaines et informons quotidiennement notre communauté d'adeptes des dernières nouveautés en matière de style de vie, de voyage, de style et de produits qui inspirent avec passion. À partir de 2023, nous proposons du contenu dans les principales langues mondiales.