Le chocolat chaud devrait être le plaisir de la journée qui vous dorlote et vous réchauffe les soirées d'automne et d'hiver, lorsque vous préférez vous rouler en boule et oublier tout ce qui vous entoure.
Še večkrat naj bo na mizi, ko vas obišče najboljša prijateljica, vsekakor pa tekne tudi na družinsko obarvano božično jutro. Poleg toplih puloverjev, šalov, rokavic, cimetovih piškotov in kamina je ena izmed ključnih sestavin zimske pravljice, ki si jo lahko v zavetju toplega doma pričarate popolnoma sami.
Lahko jo uživate toplo, lahko nadomesti jutranji kakav, prileže se kot napitek po jedi, kot posladek z dodatkom smetane, odlična pa je tudi za pripravo najrazličnejših likerjev.
Kako pripravimo slastno vročo čokolado Maxim Premium?
Vročo čokolado segrejte (do 60 stopinj Celzija), vendar je nikar ne zavrite. Med segrevanjem jo stalno mešajte, da se ne prime posode. Če jo boste greli v mikrovalovni pečici, jo pred pripravo dobro premešajte. Gretja s paro ne priporočamo, saj se pri tem lahko spremeni sestava izdelka. Ko boste opravili s formalnostmi priprave, jo nalijte v skodelico, okrasite s smetano in postrezite. Pa obilo užitkov ob razvajanju in ustvarjanju z vročo čokolado!