fbpx

Le chocolat chaud : une gourmandise digne de tous les péchés

Vroča čokolada naj bo tisti priboljšek dneva, ki razvaja in pogreje v jesenskih in zimskih večerih, ko bi se najraje zvili v klobčič in pozabili na vse okrog sebe.

Še večkrat naj bo na mizi, ko vas obišče najboljša prijateljica, vsekakor pa tekne tudi na družinsko obarvano božično jutro. Poleg toplih puloverjev, šalov, rokavic, cimetovih piškotov in kamina je ena izmed ključnih sestavin zimske pravljice, ki si jo lahko v zavetju toplega doma pričarate popolnoma sami.

Lahko jo uživate toplo, lahko nadomesti jutranji kakav, prileže se kot napitek po jedi, kot posladek z dodatkom smetane, odlična pa je tudi za pripravo najrazličnejših likerjev.

Kako pripravimo slastno vročo čokolado Maxim Premium?

Vroča čokolada Maxim Premium
Vroča čokolada Maxim Premium

Vročo čokolado segrejte (do 60 stopinj Celzija), vendar je nikar ne zavrite. Med segrevanjem jo stalno mešajte, da se ne prime posode. Če jo boste greli v mikrovalovni pečici, jo pred pripravo dobro premešajte. Gretja s paro ne priporočamo, saj se pri tem lahko spremeni sestava izdelka. Ko boste opravili s formalnostmi priprave, jo nalijte v skodelico, okrasite s smetano in postrezite. Pa obilo užitkov ob razvajanju in ustvarjanju z vročo čokolado!

Plus d'information

Plus d'information:
maxim.si

Vsebino omogoča Maxim (Ljubljanske mlekarne).

Avec vous depuis 2004

De l'année 2004 nous recherchons les tendances urbaines et informons quotidiennement notre communauté d'adeptes des dernières nouveautés en matière de style de vie, de voyage, de style et de produits qui inspirent avec passion. À partir de 2023, nous proposons du contenu dans les principales langues mondiales.