fbpx

Horoskop za ženske: planet Mars razkriva, kakšen je vaš idealni moški

Foto: netflix / Emily in Paris

V svoji natalni karti planeta Marsa lahko izveste, kakšna je vaša energija, kako mentalno močni ste, več o svojih strasteh, kako delujete v afektu in še več. Znamenje, v katerem imate Mars, kaže, kako lahko uresničujete potrebo po osvajanju tistega, kar si želite.

Mars simbolizira marsikaj in v ženskem horoskopu ima tudi dodatno, posebno simboliko – lahko vam pomaga najti idealnega partnerja. Če boste dobro izkoristili razumevanje njegovega položaja v vašem astrološkem znamenju, vam bo jasno, kakšne moške pritegnete, za katere ne smete izgubljati časa in kateri so vredni vaše pozornosti.

Poglejmo, kakšnega moškega vam želi najti planet Mars.

Mars v ovnu

Če Mars vlada v znamenju ovna, se počuti kot doma. Vaš idealni moški ima tekmovalni duh. Je energičen, temperamenten. Ukvarja se s športom, in je pripravljen to živalsko energijo pokazati tudi v postelji.

Mars v biku

Venera je vladarka bika. Če imate Marsa v biku, bo vaš idealni moški hedonist, nekdo, ki bo užival v restavracijah in v družbi vas in vaših prijateljev. Občudovalec tradicionalnih vrednot. Vedno se bo trudil biti finančno močan. Bo izjemno vztrajen pri vsem, kar počne.

via GIPHY

Mars v dvojčkih

V tem znamenju Mars svojo bojevniško energijo izraža z govorom. Vaš moški bo dober sogovornik, nekdo, s katerim se boste lahko celo noč pogovarjali in filozofirali. Bo vsestranski, inteligenten, izjemno nadarjen. Včasih bo njegov jezik hitrejši od razuma, a se bo s svojo zgovornostjo zlahka, rešil vseh težav. Mars v dvojčkih v ženskem horoskopu lahko simbolizira tudi težnje po vzporednih razmerjih.

Mars v raku

Ko se bojevniška energija Marsa združi s senzibilnostjo raka, dobimo nežnega moškega, polnega domišljije, sanjača. Nekoga, ki bo dovolj občutljiv, da bo razumel vašo nežno naravo. V moškem iščete zaščitnika, nekoga, ki vam bo zagotavljal varnost in nekoga, ki ima željo po družini ter nekoliko bolj intimnem vzdušju. Bosta par, ki uživa v iskanju zapuščenih, samotnih plaž na morju, da lahko v miru uživa v šumu valov.

via GIPHY

Mars v levu

Mars je v tem znamenju rad v središču pozornosti. Vaš idealni moški bo uspešen, ambiciozen, nekdo, s katerim boste lahko uživali v njegovem uspehu in slavi. Za vas je zelo pomembno, da ste ponosni na moškega, s katerim ste. Privlačijo vas topli, odprti moški, polni energije in vitalnosti. Velika verjetnost je, da je vaš idealni moški javna osebnost.

Mars v devici

Devica je izredno analitično znamenje, zato če je to vaše znamenje, moškega najprej dobro analizirate, preden se z njim zapletete. In to je odlična taktika! Odgovarja vam moški, ki stoji z obema nogama na tleh, zvest, skromen in zanesljiv. Človek popolnih manir, vedno urejen in čist, tudi če je v delovnim obleki.

via GIPHY

Mars v tehtnici

Kombinacija bojevitega Marsa in vedno diplomatsko nagnjene tehtnice vas pripelje do osebe, ki se ne zna prepirati in ki v vsaki situaciji poskuša vzpostaviti ravnovesje. Če je to vaš Mars, iščete partnerja, s katerim boste našli harmonijo in mir, kjer ni prostora za dramo ali ljubosumne prizore! Tehtnica vedno išče ravnovesje v vsem!

Mars v škorpijonu

Škorpijon je drugo znamenje, katerega vladar je Mars, zato je poleg ovna to njegova druga hiša. Če je vaš Mars v tem znamenju, mora biti vaš idealni partner v prvi vrsti fenomenalen ljubimec, ki se bo znal spopasti z vašo spolno slo. Mora biti strasten, in malce ljubosumen, saj je to tudi za vas odličen pokazatelj, da je nekomu mar za vas.

via GIPHY

Mars v strelcu

Če je vaš Mars v strelcu, potrebujete partnerja, s katerim boste imeli vsak dan novo avanturo! Z vami mora odkrito komunicirati, sodelovati v filozofskih razpravah in biti svobodomiseln. Velika verjetnost je, da bo to nekdo, ki ima tuje poreklo, morda se bosta spoznala v tujini.

Mars v kozorogu

Mars v tem znamenju lahko zasije v svojem polnem sijaju! V sebi imate neverjetno energijo in potrebujete moškega, ki bi vam kos. Privlačijo vas moški z močno spolno naravo, odgovorni, zreli, resni, odločni.

via GIPHY

Mars v vodnarju

Ekscentričnost vodnarja spremeni Mars v nekonvencionalnega borca. Za ženske z Marsom v vodnarju so primerni moški s sodobnim pogledom na svet. Potrebujete osebo, ki ima trdna prepričanja in zelo razvito individualnost, nekoga, ki ima v svojem vedenju dozo nepredvidljivosti. Ko gre za spolnost, potrebujete nekoga z odprtim umom, ki je nagnjen k eksperimentiranju.

Mars v ribah

Če je vaš Mars v ribah, vam odgovarjajo bolj čutni moški. Pogosto so takšni moški umetniki ali glasbeniki, sanjači, romantiki. Osebe, s katerimi lahko ustvarite svoj mali domišljijski svet. Prav tako obstaja velika verjetnost, da vas privlačijo skrivne ali skrite zveze in da ste nagnjeni k fetišem, zato bi bil za vas idealen partner z enakimi ali podobnimi fantazijami.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!