SASTOJCI: 1/2 l slatkog vrhnja, 3 žlice šećera, 1 štapić vanilije, 3 listića želatine, 1 šipak, 1 žlica mljevenog šećera, 1 mala žlica votke.
SASTOJCI:
1/2 l sladke smetane
3 žlice šećera
1 palčka vanilje
3 lističi želatine
1 granatno jabolko
1 žlica mletega sladkorja
1 mala žlica vodke
PRIPREMA:
Sladko smetano s sladkorjem in
vaniljo povremo, odstavimo,
dodamo želatino in preden se zmes
ohladi, prelijemo v primerne
kozarce. Granatno jabolko
izdolbemo. Polovico semen nežno
pretlačimo z vilico in jim dodamo
mleti sladkor in vodko. Prelijemo
po panna cotti in povrhu posujemo
še ostala, nepretlačena zrnca.
Recept so pripravili v restavraciji Angel – Kaval Group
www.kaval-group.si