fbpx

Plusk 2017: BMX-ovima, rolama i suknjama do Velenjskog jezera

Grupa Dunking Devils osim zakucavanjima poznata je i po ludim akrobatskim trikovima pa su se kao partneri uključili u organizaciju Pljuska, najspektakularnijeg sportskog događaja ovog ljeta.

Važna informacija
Kada?
do
Gdje?
Velenjska plaža
Organizator
Facebook događaj
Ulaznica
slobodan ulaz

Pljusk bo 24. lipnja letos na Velenjski plaži za en dan združil adrenalinske odvisnike, ki želijo tudi sami izvesti kakšno salto ali zgolj uživati ob gledanju različnih akrobatskih trikov nad vodno gladino. Tekmovalci se bodo lahko s svojimi BMX-kolesi, rolkami in rolerji pognali v Velenjsko jezero po posebni skakalnici, visoki več kot sedem metrov. Za tiste, ki bodo imeli s sabo le kopalke, pa bosta na voljo tudi brezplačen tobogan s skakalnico in pestro celodnevno dogajanje.

V tujini so podobni dogodki dobro poznani, Pljusk pa bo prvi tovrstni dogodek v Sloveniji. V sklopu prireditve bodo udeleženci poskušali uprizoriti čim bolj spektakularne skoke v Velenjsko jezero. Na koncu bo žirija, ki jo bodo sestavljali znani slovenski adrenalinski športniki, razglasila najboljšega ‘pljuskarja’, skakalci pa se bodo lahko pomerili tudi za nekaj prestižnih naslovov: za najdaljši skok, za najvišji skok, za največji pljusk itd.

Poleg pljuskanja v vodo se bodo najpogumnejši lahko brezplačno dričali v Velenjsko jezero po velikem toboganu s skakalnico, tisti malo manj odvisni od adrenalina pa bodo lahko odigrali set odbojke na vodi, ustvarjali podvodne selfije, hodili po vodi ali preizkusili simulator za deskanje na valovih. Celodnevno dogajanje se bo nadaljevalo pozno v noč in se zaključilo s koncertom skupine Šank Rock.

Sa vama od 2004

Od godine 2004 istražujemo urbane trendove i svakodnevno informiramo našu zajednicu sljedbenika o novostima u životnom stilu, putovanjima, stilu i proizvodima koji nadahnjuju sa strašću. Od 2023. nudimo sadržaj na glavnim svjetskim jezicima.