Plusk 2017: z BMX-i, rolerji in roklami v Velenjsko jezero

Skupina Dunking Devils je poleg zabijanja na koš znana tudi po svojih norih akrobatskih trikih, zato so se kot partnerji pridružili organizaciji Pljuska, najbolj spektakularnega športnega dogodka letošnjega poletja.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Velenjska plaža

Organizator

Agencija Extrem

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

vstop prost

Pljusk bo 24. junija letos na Velenjski plaži za en dan združil adrenalinske odvisnike, ki želijo tudi sami izvesti kakšno salto ali zgolj uživati ob gledanju različnih akrobatskih trikov nad vodno gladino. Tekmovalci se bodo lahko s svojimi BMX-kolesi, rolkami in rolerji pognali v Velenjsko jezero po posebni skakalnici, visoki več kot sedem metrov. Za tiste, ki bodo imeli s sabo le kopalke, pa bosta na voljo tudi brezplačen tobogan s skakalnico in pestro celodnevno dogajanje.

V tujini so podobni dogodki dobro poznani, Pljusk pa bo prvi tovrstni dogodek v Sloveniji. V sklopu prireditve bodo udeleženci poskušali uprizoriti čim bolj spektakularne skoke v Velenjsko jezero. Na koncu bo žirija, ki jo bodo sestavljali znani slovenski adrenalinski športniki, razglasila najboljšega ‘pljuskarja’, skakalci pa se bodo lahko pomerili tudi za nekaj prestižnih naslovov: za najdaljši skok, za najvišji skok, za največji pljusk itd.

Poleg pljuskanja v vodo se bodo najpogumnejši lahko brezplačno dričali v Velenjsko jezero po velikem toboganu s skakalnico, tisti malo manj odvisni od adrenalina pa bodo lahko odigrali set odbojke na vodi, ustvarjali podvodne selfije, hodili po vodi ali preizkusili simulator za deskanje na valovih. Celodnevno dogajanje se bo nadaljevalo pozno v noč in se zaključilo s koncertom skupine Šank Rock.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
LJFW 2020: prihaja nova modna sezona!