fbpx

Proljetni Tjedan restorana 2017.: Dobrodošli, sladokusci!

Najboljši slovenski chefi in chefinje vabijo na najokusnejši teden letošnje pomladi, na Teden restavracij 2017. Med 10. in 19. marcem nas bodo sodelujoče restavracije po vsej Sloveniji razvajale s posebnimi meniji, polnimi svežih lokalnih spomladanskih okusov po enotni ceni. Naj se pomlad okusov začne!

Važna informacija
Kada?
do
Gdje?
Različne restavracije po Sloveniji
Organizator
Facebook događaj
Ulaznica
17,00 €

Samo v lanskem letu je v dobrotah slovenskih restavracij uživalo več kot 82 tisoč gostov, prihajajoči Teden restavracij 2017 pa bo z 99 sodelujočimi restavracijami, med katerimi je kar 9 novih, največji in najodmevnejši doslej.

ČITAJ VIŠE: Otvorena kuhna 2017.: peta sezona gurmanskih avantura

Na dobrote nas ponovno vabi pomladanski Teden restavracij 2017. (Gostilna pri Lešniku)
Na dobrote nas ponovno vabi pomladanski Teden restavracij 2017. (Gostilna pri Lešniku)

Vsak novi Teden restavracij postavi slovenskim vrhunskim chefom nov izziv. V letošnjem letu je to narava. Meniji bodo tako odsevali pomladno prebujanje in jesensko umirjanje narave in naravnega.
Sprejemanje rezervacij se začne v petek, 24. veljače. Od tega dne bodo vse informacije o načinu rezervacije, sodelujočih restavracijah, razpoložljivih mestih in izboru menijev dostopne na spletni strani Tedna restavracij: www.tedenrestavracij.si.

Više informacija

Više informacija:
tjedan restorana.si

Sa vama od 2004

Od godine 2004 istražujemo urbane trendove i svakodnevno informiramo našu zajednicu sljedbenika o novostima u životnom stilu, putovanjima, stilu i proizvodima koji nadahnjuju sa strašću. Od 2023. nudimo sadržaj na glavnim svjetskim jezicima.