Pomladanski teden restavracij 2017: dobrodošli, dobrojedci!

Zadnjič posodobljeno: :

Najboljši slovenski chefi in chefinje vabijo na najokusnejši teden letošnje pomladi, na Teden restavracij 2017. Med 10. in 19. marcem nas bodo sodelujoče restavracije po vsej Sloveniji razvajale s posebnimi meniji, polnimi svežih lokalnih spomladanskih okusov po enotni ceni. Naj se pomlad okusov začne!

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Različne restavracije po Sloveniji

Organizator

Teden restavracij

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

17,00 €

Samo v lanskem letu je v dobrotah slovenskih restavracij uživalo več kot 82 tisoč gostov, prihajajoči Teden restavracij 2017 pa bo z 99 sodelujočimi restavracijami, med katerimi je kar 9 novih, največji in najodmevnejši doslej.

PREBERITE ŠE: Odprta kuhna 2017: peta sezona gurmanskih dogodivščin

Na dobrote nas ponovno vabi pomladanski Teden restavracij 2017. (Gostilna pri Lešniku)
Na dobrote nas ponovno vabi pomladanski Teden restavracij 2017. (Gostilna pri Lešniku)

Vsak novi Teden restavracij postavi slovenskim vrhunskim chefom nov izziv. V letošnjem letu je to narava. Meniji bodo tako odsevali pomladno prebujanje in jesensko umirjanje narave in naravnega.
Sprejemanje rezervacij se začne v petek, 24. februarja. Od tega dne bodo vse informacije o načinu rezervacije, sodelujočih restavracijah, razpoložljivih mestih in izboru menijev dostopne na spletni strani Tedna restavracij: www.tedenrestavracij.si.

Dodatne Informacije

Več informacij:
tedenrestavracij.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Barvanje velikonočnih pirhov z rižem! Preprosto, hitro in čudovito.