fbpx

Silit kolekcija posuđa

Silitova linija posuđa Passion Colours izrađena je od jednog komada čelika, stabilna je, higijenska i ima dobru toplinsku vodljivost. Specijalni Silargan® keramički premaz nudi nam ogromne prednosti u...

Silitova linija posode Passion Colours je izdelana iz enega kosa jekla, je stabilna, higienska in dobro toplotno prevodna. Posebna keramična prevleka Silargan® nam ponuja ogromno prednosti pri pripravi hrane, saj je popolnoma nevtralna, tako kot steklo; ne vsebuje niklja in tako ne more sprožati alergijskih reakcij. Zaradi gladkih, antibakterijskih površin so posode Silit enostavne za čiščenje. Primerne so tudi za strojno pranje, saj se s tem sijaj in intenzivne barve ne porazgubijo. Kolekcijo poleg živahnosti in praktičnosti odlikuje tudi lepa oblika, ki jo dopolnjujejo kovinski ročaji, ergonomsko oblikovani za zaščito naših rok. Zaradi visoke odpornosti na vročino se v pečici ne bodo poškodovali. Pokrovi so izdelani iz stekla, tako da lahko nadzorujemo proces kuhanja kar skozi pokrovko in s tem varčujemo z energijo. Da je kolekcija Passion colours inovativna do zadnjega detajla in edinstvena po svoji funkcionalnosti, dokazuje tudi rob posode, ki omogoča prelivanje brez kapljanja.

Lesnina Brdo, Cesta na Bokalce 40, Ljubljana

 

Previous
Villa Bravum

Sa vama od 2004

Od godine 2004 istražujemo urbane trendove i svakodnevno informiramo našu zajednicu sljedbenika o novostima u životnom stilu, putovanjima, stilu i proizvodima koji nadahnjuju sa strašću. Od 2023. nudimo sadržaj na glavnim svjetskim jezicima.