fbpx

Colección de vajillas de Silit

La línea de utensilios de cocina Passion Colors de Silit está hecha de una sola pieza de acero, es estable, higiénica y tiene buena conductividad térmica. El revestimiento cerámico especial Silargan® nos ofrece enormes ventajas en...

Silitova linija posode Passion Colours je izdelana iz enega kosa jekla, je stabilna, higienska in dobro toplotno prevodna. Posebna keramična prevleka Silargan® nam ponuja ogromno prednosti pri pripravi hrane, saj je popolnoma nevtralna, tako kot steklo; ne vsebuje niklja in tako ne more sprožati alergijskih reakcij. Zaradi gladkih, antibakterijskih površin so posode Silit enostavne za čiščenje. Primerne so tudi za strojno pranje, saj se s tem sijaj in intenzivne barve ne porazgubijo. Kolekcijo poleg živahnosti in praktičnosti odlikuje tudi lepa oblika, ki jo dopolnjujejo kovinski ročaji, ergonomsko oblikovani za zaščito naših rok. Zaradi visoke odpornosti na vročino se v pečici ne bodo poškodovali. Pokrovi so izdelani iz stekla, tako da lahko nadzorujemo proces kuhanja kar skozi pokrovko in s tem varčujemo z energijo. Da je kolekcija Passion colours inovativna do zadnjega detajla in edinstvena po svoji funkcionalnosti, dokazuje tudi rob posode, ki omogoča prelivanje brez kapljanja.

Lesnina Brdo, Cesta na Bokalce 40, Ljubljana

 

Anterior
Villa Bravum

contigo desde 2004

Del año 2004 investigamos tendencias urbanas e informamos a nuestra comunidad de seguidores diariamente sobre lo último en estilo de vida, viajes, estilo y productos que inspiran con pasión. A partir de 2023, ofrecemos contenido en los principales idiomas del mundo.