Ali EPK pomeni tudi evropsko prestolnico kulinarike? Vabimo vas na: 4. Dîner Amical, Chaine des Rotisseurs v Restavraciji Rožmarin, 17. februar 2012 ob 18.30. Pozdrav dveh brhkih Štajerk: Bunke in Tunke ...
Ali EPK pomeni tudi evropsko prestolnico kulinarike?
Vabimo vas na:
4. Dîner Amical, Chaine des Rotisseurs v Restavraciji Rožmarin,
17. februar 2012 ob 18.30.
Pozdrav dveh brhkih Štajerk: Bunke in Tunke (!)
Tatari že v Malečniku
Tunin tatarec na buči hokaido, s hrenom in bobom
Deutz, brut Classic, magnum
Dvakrat krepčilno
Zelenina juha z gomoljiko
Polena, tokrat ne s Pohorja!
Pečena polenovka ali trska z masleno omako in kvinojo
Teodor belo 2007, Marjan Simčič, Medana, suho
Rumpsteak ali ramstek – oboje je zadnji del govejega hrbta
Ramstek s polento in sivko
Clos Canon 2002, Saint-Emillion, magnum, 2nd Vin du Château Canon
Ta pa ne bo novinarska…
Pečena raca z različnimi zelenjavnimi pireji
Château Rauzan Segla 1999, Margaux, suho, magnum, Grand Cru Classé 1855
2 X 2
Dva francoska in dva slovenska sira
Château Doisy-Verdines 2007, Cru Classe Sauternes et Barsac
Sladko po prekmursko in štajersko
Hišna sladica iz jabolk, orehov, skute in maka
Štajerski vinski sladki izbor
…in še enkrat EPK (ena prava kava)
Cena večerje z vinsko spremljavo: 75€
Vaše rezervacije sprejemamo na: tel. št. 031 866 503 ali na elektronski naslov bostjan@rozmarin.si