I biscotti indiani non sono solo deliziosi, ma anche un dessert semplice che puoi preparare velocemente a casa. Oggi abbiamo per voi una ricetta, per la quale vi servirà solo un po' di buona volontà e, ovviamente, voglia di un dolce peccato.
Naučite se pripraviti okusne in preproste indijančke, sladico, ki bo nared 1, 2, 3. Spodaj si preberite, kaj potrebujete, da nastanejo tako dobri domači indijančki.
Sestavine za okusne domače indijančke:
- ½ kg grenke čokolade
- 3 albumi d'uovo
- 1 tazza di zucchero
- succo di mezzo limone
- 8 okroglih piškotov
- model za indijančke
- spazzola
Priprava okusnih domačih indijančkov:
Čokolado stopite v vodni kopeli. Model za indijančke oziroma kalupe namažite s stopljeno čokolado in jih postavite za 5 minut v hladilnik. Beljake dajte v skledo in dodajte sladkor. Stepajte z metlico tako dolgo, da se sladkor ne čuti več. Zdaj uporabite električni mešalnik, da stepete trd sneg. Dodajte še sok polovice limone in stepajte dalje. Model za indijančke dajte iz hladilnika. Napolnite s snegom in pokrijte z okroglimi piškoti. Prelijte s čokolado. Postavite za 15 minut v hladilnik. Pa dober tek!
Consiglio
Čokolado lahko stopite tudi v mikrovalovki, vendar pazite, da se vam ne zažge. Priporočljiva dolžina je med 40 sekundami in minuto, odvisno od moči mikrovalovke.