La torta al cioccolato bianco e fragole sarà pronta 1,2,3... ma allo stesso tempo non sarà cotta. Il vantaggio più grande? La torta è super deliziosa.
Si za vikend poslastico? Potem nujno preberi recept za pripravo slastne in hitre torte z belo čokolado in jagodami, ki je ne boš rabil peči!
Ingridienti
- 6 tuorli d'uovo
- 250 g di zucchero
- 250 g di fragole
- 750 ml di panna dolce
- 250 g di cioccolato bianco
Preparazione
Umešajte rumenjake in sladkor in ko masa postane penasta, jo postavite nad paro. Mešajte, da postane kremasta. Odstranite z ognja in mešajte z mešalnikom, da se masa ohladi. Operite jagode, odrežite lističe in jih zmečkajte. Sladko smetano stepite in dodajte v zmes z rumenjaki. Vmešajte tudi zmečkane jagode. Maso prelijte v model za torto in čez noč postavite v zamrzovalnik. Naslednji dan nad paro stopite belo čokolado in jo nekoliko ohladite. Prelijte preko torte in za 5 minut postavite v zamrzovalnik. Nato jo odstranite iz pekača in okrasite po želji. Pa sladek dober tek!