Mercoledì abbiamo creato presso l'accademia di cucina CITY CHEF. Questa volta ci siamo concessi a dicembre.
Dicembre je čas veselja, druženja s prijatelji in kulinaričnega razvajanja. Na tokratni kuharski akademiji smo poskrbeli za nekaj namigov, ki nam bodo služili kot inspiracija pri naših prazničnih kuharskih mojstrovinah. Pod budnim očesom kuharja Dragana Marjanoviča iz restavracije Kaval smo pripravljali mozaik hladnih predjedi, goveji file v poprovi omaki in še marsikaj. Slaščičarski mojster Grega Rode da Pasticcerie Lolita pa nas je naučil, kako presenetiti svoje najbližje z makroni, ki so zadnje čase priljubljena slaščica. Tekom akademije se je predstavil tudi vinar ŠtekarL'acqua ufficiale dell'evento era Fossa.
December je tudi čas dobrodelnosti, nesebičnosti, in čas, ko se večkrat spomnimo na ljudi v stiski, ki jim v okviru svojih zmožnosti tudi skušamo pomagati. V tem duhu smo s sladico in podpisi podprli projekt Torta za Amnesty.
Zahvaljujemo se:
Elettrodomestici Siemens, Fossa, Gruppo Kaval, Vinska klet Štekar, Amnesty International Slovenija
Fotografie: Ana Se






