3D LED luči Vojna zvezd
Utrip mesta · dom

Našli smo izdelek, ob katerem se bodo zasvetile oči vsem geekom, še posebno ljubiteljem Vojne zvezd. Psihedelične ambientalne 3D-luči Star Wars, ki jih lahko prilagajate razpoloženju in bodo s svojo prisotnostjo poživile prav vsak prostor.

Silvery Star Wars Lighting Decor
35€
Amazon

Iščete darilo za oboževalca vesoljske franšize Vojna zvezd? Za geeka? Potem ste naleteli na idealen izdelek – psihedelične 3D-luči Star Wars, ki s svetlobo izrisujejo like, kot so vesoljsko vozilo Millenium Falcon, bojna postaja Death Star, maska Darth Vader, AT-AT Walker in robotek BB-8.

PREBERITE ŠE: Brezpilotno letalo kot Millennium Falcon iz Vojne zvezd

Vsaka LED-replika ima sedem barvnih programov, da lahko svetlobo prilagodite trenutnemu razpoloženju oz. ambientu. Primerne so za dom, pisarne, ‘skrivališča’, igralnice in tudi sicer kot okras ali nočna svetilka.

Galerija – 3D ambientalne luči Star Wars:

3D LED-luči Star WarsOdpri galerijo

New Mac - sveča z vonjem po novem Macu. New Mac: dišeča sveča z vonjem po Applovem prenosniku Mac Nastavek za pipo Altered:Nozzle Altered:Nozzle – nastavek za pipo, ki obljubljan 98-odstotni prihranek vode Elysium ustvarja občutek breztežnosti. Elysium – breztežnostni stol, ki ustvarja občutek lebdenja Nissan ProPilot stol Nissan ProPilot Chair – samovozeči stol za tiste, ki ne želijo stati v vrsti · · · ·