lifestyle
V zraku · tehnologija · gadgeti

Aivvy Q so pametne slušalke, ki nam glasbo prinašajo kar na pladnju. Zakaj? Slušalke so namreč aplikacija in naprava za pretok glasbe hkrati in to tudi takrat, ko nismo povezani z internetom. Neodvisen predvajalnik glasbe v slušalkah začne predvajati glasbo takoj, ko si slušalke damo na glavo. Za nameček pa so “over-the-ear” slušalke interaktivne – delujejo namreč na naše dotike. Za svoj obstoj se trenutno borijo na Kickstarterju.

Aivvy Q
233€
Kickstarter

Aivvy Q, elegantne slušalke iz kovine in usnja, so priključene v tako imenovani bizarni svet “Internet of Things” – svet pametnih naprav, ki je lahko v neposredni interakciji z našim osebnim oblakom (cloud). Pametne slušalke imajo vgrajen glasbeni sistem, ki je sposoben pretoka glasbe iz oblaka brez potrebe internetne povezave. Sistem deluje tako, da se Aivvy Q preko brezžičnega omrežja sinhronizira z našim oblakom med polnjenjem slušalk, med drugim pa tako posodobi katalog glasbe.

Slušalke začnejo predvajati glasbo takoj, ko si jih damo na glavo. Še več – slušalke se bodo “naučile” naših glasbenih preferenc. S tehnologijo “Music Cortex” bodo sestavile sezname predvajanja na osnovi naših navad, iskanj glasbe ter poskrbele, da bo glasba v skladu z našim razpoloženjem. Po glasbi se bomo lahko premikali z dotiki in drsljaji po slušalkah.
Pametne slušalke Aivvy Q so trenutno na voljo na Kickstarterju za okoli 233 evrov.

PREBERITE ŠE: q-JAYS: najmanjše slušalke na svetu

PicMonkey Collagekameri Novi športni kameri V.360° in 360Fly obljubljata revolucijo na trgu njunih konkurentov PicMonkey Collage1 Nokē U-Lock – najpametnejša “u” ključavnica na svetu #kickstarter DSC_6726 SMFX Smart Bulb – žarnica, ki s pomočjo telefona spreminja barve poppy-pourover-3 Poppy Pour-Over, pametni kavni avtomat ·