Lego-Dark-Knight-Tumbler
V zraku · buzz buzz

Batmobil velja za enega najprepoznavnejših avtomobilov iz filmskega sveta, zato je kar malce presenetljivo, da je rabil toliko časa, da se je prebil do Lego sveta. A to zdaj ni več pomembno, čakanja je namreč konec. Za vse geeke je tu Dark Knight Tumbler, križanec med Lamborghinijem in Humveejem, ki smo ga lahko občudovali v Nolanovi trilogiji- Batman Begins, The Dark Knight in The Dark Knight Rises.

Lego The Tumbler
148€
Lego shop

Čeprav se da iz Lego kock sestaviti marsikaj, pa dvomim, da je komu uspelo- čeprav vem, da ste poskušali na vse pretege- naredit tako vrhunsko rekonstrukcijo, kot je ta pred vami. Za odrasle, ki so se kot Bruce Wayne, ponoči ko so vsi spali, prelevili v otroka in se borili z Lego koščki, da bi Tumblerja vendarle sestavili, je frustracij končno konec. Popolna različica je namreč tu. Za šolsko ravnilo velik avtomobil je poln detajlov, s prilagodljivimi krilci, unikatnimi pnevmatikami in popolnoma opremljeno notranjostjo. 1869 koščkov to pač omogoča.

In ker vsak batmobil rabi voznika, ok, razen Googlov, tudi Legov batmobil dobiva svojega. Pravzaprav kar dva. Batmana in Jokerja. In ker vemo, kdo od njiju bo za volanom in da Joker Batmanu ne bo privoščil mirne vožnje, vam priporočam, da vsaj ne rekonstruirate kakšen prizor iz filma, ko se batmobil zapelje skozi zid. Lego različica vozila je namreč malce manj odporna kot tista filmska. Samo pravim, da ne boste rekli, da vas nisem opozoril.

Preberite še: Kombinacija legendarnih kock Lego in Banksyjevih slovitih grafitov

IMG_3163 Pozor, hude fotografije velikih psov in majhnih otrok! 0_d290d_d6cf8fed_orig Zbirka fotografij, ki prikaže, kako bi izgledale mačke v naši preobleki Photo manipulations by John Wilhelm 05 Kot iz pravljice – neverjetne družinske fotografije otrok, ki vam vzamejo sapo One Woman, 17 British Accents 1 ženska – 17 različnih britanskih naglasov · · · ·