Foto: Betabrand
Utrip mesta · šport

Moden in hkrati varen kos oblačila, ki ne bi smel manjkati v omari kolesarjev! Ameriško podjetje Betabrand ponuja prav posebno karirasto srajco, ki je čez dan nevpadljiva, ponoči pa dobesedno zasije, saj postane oblačilo z reflektivnimi črtami, ki poskrbijo za večjo vidnost kolesarja.

Betabrand
80€
http://www.betabrand.com/

Čeprav zdrava in okolju bolj prijazna opcija, je vožnja s kolesom lahko polna nevarnosti. Kolesarji so toliko bolj ogroženi ponoči, saj se marsikdo na račun modnega stila raje odpove varnostnim oblačilom, reflektivnim nalepkam in nočnim lučkam. Da bi ostali modni a hkrati varni, je podjetje Betabrand iz ameriškega San Francisca na trg poslalo srajco s posebno funkcijo: karirasta srajca, ki je čez dan nevpadljiva, zasije šele ponoči, saj so v črtah vtkane 3M retroreflektivne niti, ki se svetijo in tako povečajo vidnost in varnost nositelja. Ni baterij, ni elektrike, vklopiti morate le pamet in jo obleči!

Ker so na voljo kratki in dolgi rokavi v različnih barvah ter bluze, obleke in celo šali za ženske, imidž ni več izgovor! Čas je za varnost in še več kolesarskih užitkov!

3M retroreflektivne nitiOdpri galerijo

image Sedem športnih trenutkov, ob katerih smo onemeli Br07n44CIAEJx9y Le Tour de France ali Le kdo je tu nor? SOCA trail run 2 Soča Trail Run – tekaško tekmovanje skozi dolino Soče Guerlain Chicherit - World Record Attempt Zgodba o ponesrečenem neverjetnem rekordnem skoku z avtomobilom