The-BOLD-Knotcover
V zraku · tehnologija · gadgeti

BOLD Knot je mobilna baterija tako za iPhone kot za Android, ki bo poskrbela, da bomo imeli polnilec za pametni telefon pri roki takrat, ko ga bomo najbolj potrebovali. Z mobilno baterijo, ki je elegantno skrita v lepo oblikovanem vozlu, bomo naši bateriji na telefonu dodali še tri ure delovanja. Z BOLD Knot se lahko tako odpravimo kamorkoli, prav lepo pa se poda kot obesek za ključe in verjeli ali ne tudi kot igračka za mačke.

BOLD Knot
34€
Indiegogo

BOLD Knot je mobilna baterija in USB polnilec tako za iPhone kot za Android, ki dvakrat hitreje napolni naš telefon kot katerikoli drugi polnilec, vozel pa se bo potem, ko bo baterija na telefonu polna, napolnil še sam. Ekipa inženirjev je tako uspela optimizirati tok energije skozi BOLD Knot, saj so v samem vozlu uspešno vzpostavili pametno vezje in optimizirali prostor v sferični obliki, tako da lahko napolnimo baterijo kolikor je pač potrebno, da bo zdržala do konca dneva.

Elegantno in modno oblikovan BOLD Knot prihaja v večih barvah, prav tako pa ga lahko brez skrbi vzamemo s seboj kamorkoli želimo. BOLD Knot je namreč odličen kot obesek za ključe, torbice, zlahka pa ga spravimo tudi v žep.
In kar je napomembneje? Obožujejo ga tudi mačke!

PREBERITE ŠE: ChargeDoubler – USB ”polnilec” na steroidih, ki prepolovi čas polnjenja telefona

Mercedesova hišna baterija Mercedes-Benz s hišno baterijo po stopinjah Tesle Lesena tipkovnica Keyboardio Model 01 bo spremenila tipkanje na bolje. Keyboardio Model 01 – lesena tipkovnica v obliki metulja s Kickstarterja Better Re - prav poseben prenosni polnilec, ki uporablja stare baterije Better Re – reciklaža starih baterij kot mobilni polnilnik Cube Cube – je prihodnost domov na kocki? · · ·