withings-activite-pop
V zraku · tehnologija · gadgeti

Sejem zabavne elektronike CES 2015 vsebuje številne kazalce trendov v tehnologiji in ure Withings Activité Pop so gotovo eden izmed njih. Čeprav jih najdemo pod oznako pametne ure, pa gre pravzaprav za klasične ure- s kazalci in številčnico- funkcionalnost pametnih ur pa jim doda pametna zapestnica, ki spremlja dnevne aktivnosti (hojo, tek, plavanje), spanje, služi kot tihi alarm z uporabo tresljajev,…

Withings Activité Pop
130€
Withings

Withings Activité Pop je manjša in cenejša izpeljanka modela Withings Activité, ki namesto usnjenega paščka uporablja plastičnega, tudi material ohišja pa ni tako kakovosten. Bo zato več kot enkrat cenejša (okoli 130 evrov). V obeh primerih pa gre za uro, ki je z eno nogo v preteklosti in z drugo v prihodnosti. Po videzu je namreč Activité Pop za časom, saj je analogna, po funkcionalnosti pa v koraku s časom.

Manjši kazalec na uri tako prikazuje odstotek zastavljenega dnevnega cilja, ki je, kot pri večini pametnih zapestnic, nastavljen na 10 tisoč korakov. Videz pa ni edina stvar, ki si jo deli s klasičnimi zapestnimi urami. Deluje namreč na gumb baterijo, zato nas ni treba skrbeti za redno polnjenje.

PREBERITE ŠE: Montblanc prihaja s pametno zapestnico za ure e-Strap

Poleg že naštetih lastnosti, ima Activité Pop vgrajen tudi vmesnik za brezžično povezavo (Bluetooth), kar pomeni, da je združljiva s pametnimi telefoni in tablicami, kjer lahko preko pripadajoče mobilne aplikacije dostopamo do bolj natančne analize oz. obširnejših podatkov. Idealna je za vse tiste, ki želijo spremljati svojo telesno aktivnosti, a hkrati z njo ne želijo dajati vtisa fitnes ”frika”.

sony-walkman-zx2-01 CES 2015: Sony Walkman ZX2 – walkmanov veliki povratek cover Bluelounge ”gadgeti” za tehnološke navdušence pierpaolo-lazzarini-giampaolo-scapigliati-printeroid-iphone-ipad-designboom-09 Printeroid: prenosni tiskalnik za naša iPhone in iPad cover Ideje za darila: 8 dodatkov za iPhone 6 · ·