converse-hancock-wetlands-thumb-768x512-47384
V zraku · trend

Converse je pred dnevi napovedal, da se je ponovno povezal s Hancock Vulcanised Articles ter skupaj ustvaril Converse Jack Purcell x Hancock Wetland Sneaker – čevlje, pripravljene na zimo. Čevlji bodo tako opremljeni z gumo, ki bo naše noge ohranila suhe in tople.

Converse Jack Purcell x Hancock Wetland Sneaker
130€
Hancock

Po nedavnem sodelovanju sta se Hancock Vulcanised Articles in Converse Jack Purcell ponovno združila v čevlju, ki bo sneg in vodo držal vstran od naših stopal. Dvojna plast vulkaniziranega tekstila v čevljih Converse Jack Purcell x Hancock Wetland Sneaker bo nudila dodatno zaščito ter nas pripravila na snežne viharje, dež in vse vmes.

PREBERITE ŠE: Adidas in GORE-TEX® ustvarila privlačne in vodoodporne čevlje

Medtem, ko je prvo sodelovanje rodilo čevlje z vulkaniziranim zgornjim delom, je pri drugem z gumo Mastic Grey pokrit spodnji del, ki je ne samo v lepem kontrastu z belo konico čevlja in črnino, temveč navdihnjen z galoši varuje pred vsem mokrim. Čevlji, ki so na voljo v črni ter vojaško zeleni barvi, so na voljo za nakup na spletu ter pri izbranih trgovcih po celem svetu. Cena je okoli 130 evrov.

star-wars-wallpaper-17 Star Wars – Imperij (spet) vrača udarec v Vojni zvezd PicMonkey Collage (3) Pinterest: napovedani trendi leta 2015 MTIwMGRmYzU0NSMvVjNNVjh4b2Y4b0FmU3VhcTEtMmJSZWc0MnBFPS8xMng3OjEyNjZ4NjI3LzEyODB4NjIwL3MzLmFtYXpvbmF3cy5jb20vcG9saWN5bWljLWltYWdlcy93Ymtwcmk5MWs3cnRibDRtOWVoaHRvZndsbTJrdTRibWJ3dDFxcmE5cjcxdGhhcG5jcjcxNXdzeHc5b3Vxa3AyLmpwZw== (1) 4 Božično-novoletni okraski za brado pantone-coy-ep Pantone: barva leta 2015 je Marsala · · ·