Analogna pametna ura EA Connected
V zraku · dizajn · Utrip mesta · moda

Emporio Armani je očitno spoznal, da bi imeli tudi ljudje z dragim okusom radi povezane naprave. Zato se je povezal z znamko modnih dodatkov Fossil in izdelal hibridne ročne ure EA Connected Watch z analognim zaslonom in pametnim drobovjem.

Emporio Armani EA Connected
225 € +
Emporio Armani

Modna znamka Emporio Armani je skupaj z znamko Fossil lansirala serijo pametnih ur z analogno številčnico EA Connected s prepoznavnim Armanijevim dizajnom. Ročna ura se s pametnim telefonom poveže prek povezave Bluetooth in aplikacije (za naprave iOS in Android). Ponaša se s standardnimi karakteristikami pametne ure. Meri uporabnikove aktivnosti, nadzira njegov spanec, podpira obvestila, omogoča upravljanje glasbe in se uporablja kot brezžični sprožilec za fotografiranje s pametnim telefonom.

PREBERITE ŠE: 946 Emporio Armani – Piaggio vespa, ki jo je oblekel modni guru Giorgio Armani

Poleg naštetega ura EA Connected servira dva časovna pasova in ju avtomatsko menja. Številčnica vsebuje tudi mini številčnico, ki kaže stanje uporabnikove aktivnosti. Je vodoodporna, a se z njo ni moč potapljati. Ker gre za mešanico pametne in klasične ročne ure, gumbna baterija ni presenečenje. Ta naj bi zagotavljala do pol leta avtonomije. Na voljo je v petih barvah (tudi rožnato zlati), in sicer od preračunanih 225 evrov naprej.

Galerija – Armanijeve pametne ure EA Connected:

Analogna pametna ura EA ConnectedOdpri galerijo

Čoln Tinnie 10 Tinnie 10 – nenavaden čolnič, ki ima tekmovalne ambicije Klubska mizica z gorečimi evri. Klubska mizica, za katero boste (dobesedno) pokurili gore denarja! 2424 Oto the Massage Shagger: slovenski masažni pripomoček, ki se bori proti stresu Top personalizirane superge: Air Jordan 1 'NYE Python' Top personalizirane superge, ki jih moraš videti · ·