Edyn - za vrtnjarjenje brez napak in skrbi
Utrip mesta · dom

Edyn, ki je pred časom uspel s svojo kampanjo zbiranja finančnih sredstev na Kickstarterju, je zdaj pripravljen, da omogoča uspevanje vrtnin in rastlinja na vašem vrtičku. Gre namreč za pametni vrtni sistem, ki nadzira in spremlja okoljske razmere in pomaga, da vašo rastline dobro uspevajo. Vse kar morate stori je, da napravo zapičite v zemljo, Edyn pa bo začel z zbiranjem in analiziranjem vremenskih pogojev (vlaga v zraku, ipd.) in stanja prsti, vsi podatki pa so preusmerjeni in v kontekst vrtnarjenja postavljeni na istoimenski aplikaciji, ki jih prikazuje v realnem času.

Edyn
90€
The Home Depot

Edyn je pametni vrtni sistem na sončno energijo, ki poskrbi, da na vašem vrtičku vse uspeva. S tem ko nadzoruje vlažnost in rodovitnost prsti (količino hranljivih snovi), meri temperaturo in vlago zraka ter količino sončne svetlobe, vas sproti izobražuje in brusi v vrtičkarskega mojstra. Senzorji pridobljene podatke preko povezave Wi-Fi pošiljajo na mobilno aplikacijo, kjer ste sproti obveščeni o dogajanju, izdana pa so tudi opozorila, če kaj potrebuje nego. To pomeni, da ne boste nikoli več preveč ali premalo zalili svojih rastlin.

PREBERITE ŠE: Foodee – najbolj učinkovit način, kako lahko zmanjšate ostanke hrane

Edyn, ki je zrasel na zelniku Yves Behar, je odličen pripomoček tako za začetnike kot za tiste, katerih vrt je še nepopisan list (beri neposejan in neporaščen) oziroma bi se radi prepričali ali je določeno rastlino/vrtnino smotrno posaditi/posejati ali ne. Edyn vam namreč glede na želje predlaga oziroma odsvetuje kaj bi in kaj glede na podnebne in talne pogoje ni primerno, spremlja pa tudi razvoj rastline od samega začetka.

Edyn - za vrtnjarjenje brez napak in skrbiOdpri galerijo
Vinska steklenica Rainman Rainman – vinska steklenica, ki vino ”nareže” na špagete MixStick je pripomoček za mešanje koktajlov MixStik: Zmešajte si vaš najljubši koktajl v eni sami minuti s to priročno napravico! Magične namizne svetilke BULBING lamps BULBING lamps – namizne luči, ki ustvarjajo 3D optično prevaro photoshop-fridge-magnets-adcf.0000001429037826 Photoshop Fridge Magnets – magneti z našimi najljubšimi Photoshop orodji ·