Bison_epicbarcom
Utrip mesta · kulinarika

Proteinske ploščice. Izbira je ogromna, vsaka naslavlja drugačen namen, najpopularnejši pa so okusi čokolade, vanilje in sadja. Kaj pa proteinska ploščica z okusom bizonovega mesa? Ali slanine? Z meto? Takšne so lahko le epske EPIC ploščice!

Epic Bar
25€
Epic Bar

Proteinske ploščice EPIC bars zbujajo radovednost prav zaradi svojih sestavin, saj glavni vir proteinov predstavlja meso organskega porekla. A ne katerokoli meso! Na voljo so hranljive ploščice z okusom mesa bizona, slanine in brusnice, govedine z omako habanero in ameriškimi češnjami, purana z mandlji in kumino ter jagnjetine z meto in ribezom.

PREBERITE ŠE: Vse kar morate vedeti o sušiju

Epske ploščice brez soje, glutena in laktoze, z 11 do 14 grami beljakovin na ploščico in sestavinami organskega izvora, ki jih poznamo in dejansko lahko izgovorimo, so odličen prigrizek za športnike, paleojedce in mesojede gurmane ter zdrava alternativa mlaskanju sladkanih prigrizkov. Ravno prav začinjene ploščice tako bogatih okusov, da jedec pozabi, da je ‘le’ ploščico, ne celega obroka in zato je ime EPIC več kot upravičeno! Klikanja vreden je tudi njihov blog, kjer boste našli zanimive (predvsem paleo) recepte za zdravo eksperimentiranje v domači kuhinji.


Foto: jernejkitchen Jernejkitchen – najbolj “Pinterest friendly” slovenski kulinarični blog makis-saumon-avocat-avocado-salmon-sushi-rolls-1-of-1-3 Vse kar morate vedeti o sušiju 480466953 Recept: Zdrave veganske kroglice iz mase za piškote Okusna rižotka “Good and Cheap” – kuharska knjiga s katero bomo kuhali zdravo in okusno za 3 evre na dan