Napihljivi šotor Heimplanet Fistral
Utrip mesta · dom

Šotori so fenomenalna zadeva, če bi se še postavili in zložili sami od sebe, pa bi bilo že kičasto. Prav to je sposobnost šotorov Heimplanet in enako velja za njihov zadnji model Fistral. Gre namreč za napihljiv šotor, ki se postavi sam, vse kar morate storiti je, da ga napihnete kot vodno blazino. Okostje namreč ni iz fiberglass palic, pač pa napihljivo. Seveda so pri Hemplanetu pomislili na to, da se lahko pojavi kakšna luknja, zahvaljujoč patentiranemu sistemu, ki šteje dva loka, pa se šotor nikoli ne podre.

Heimplanet Fistral
399€
Heimplanet

Z napihljivim šotorom Heimplanet Fistral se boste zlahka zlili z okolico. Še lažje ga boste postavili ali podrli. Zaradi svojega napihljivega okostja je to namreč enostavno kot napihovanje oziroma praznjenje blazine in je idealen za vse tiste, ki bi se radi čim prej prepustili uživanju ali počitku. Ima dve ventilacijski odprtini, dva vhoda, številne žepke za shranjevanje, prostor za opremo,… Na voljo je v dveh barvnih kombinacijah in sicer v peščeno beli in modri ter v moderni variaciji maskirnega vzorca.

PREBERITE ŠE: Atacama Expedition Motorcycle je popoln šotor za motoriste

Kompaktni šotor Heimplanet Fistral daje prostor maksimalno dvema, ob nakupu pa ni priložena tlačilka. Podpiranje lenobe pa nekaj stane (no, pa spet ne toliko), saj boste zanj odšteli 399 evrov.

Napihljivi šotor Heimplanet FistralOdpri galerijo
giant-indoor-cushion-man_1024x1024 Sodobno zunanje vrtno pohištvo Lujo Namizne svetilke The Macarons Barvite namizne svetilke The Macarons Ročno tkane slovenske preproge Kobeiagi Kilims Ročno tkane slovenske preproge Kobeiagi Kilims na Kickstarterju Travelbox Travelbox: prvi prenosni pop-up hotel ·