360anim_v1_00148-reel
V zraku · tehnologija

Lahko bi trdili, da je HP na novo izumil računalnik – nič več miške, nič več tipkovnice. Nov radikalen dizajn temelji na projektorju s 3D kamero in veliki interaktivni sledilni tablici.

HP Sprout
1520€
HP

HP Sprout je inovativen all-in-one računalnik z i7 Intel Core procesorjem, osmimi gigabajti delovnega pomnilnika, Nvidia grafiko in 23-palčnim Full HD zaslonom na dotik. Računalnik zdaleč presega normo z 20-točkovnim zaslonom na dotik na sledilni tablici, ki jo obudi v življenje z DLP projektorjem, ki gleda naravnost navzdol z vrha delovne postaje ter poskrbi, da se zaslon razteza na vaši mizi.

Ohišje projektorja vsebuje tudi 3D kamero ter fotoaparat s 14,6 milijona slikovnih pik, kar odlično prenese predmete s katerimi delate v projekte ter omogoča, da vaše ideje cvetijo na povsem nove načine. HP Sprout prihaja z Windowsom 8.1 ter enim terabajtom prostora. Na prodajne police prihaja 9. novembra, najprej v ZDA. Kmalu pa bo na voljo tudi v drugih državah. Cena računalnika bo okoli 1520 evrov.

PREBERITE ŠE: 10 najboljših prenosnikov ta hip #Findthebest

unnamed.0.0_cinema_1200.0 Google Bookmark Manager: pametnejši zaznamki za Google Chrome windowless-airplane-oled-touchscreen-walls-cpi-fb Prihodnost letenja: letala brez oken, iz katerih se lahko dotaknemo oblakov kodak-pixpro-360 Kodak Pixpro SP360 Action Cam: prvi 360° fotoaparat na svetu Prva pametna cesta s svetlečimi oznakami na Nizozemskem (7) Prva pametna cesta s svetlečimi oznakami na Nizozemskem ·