Nahrbtnik za dron Lowepro
Utrip mesta · dom

Če želite svoj prenosnik ali DSLR-fotoaparat med prenašanjem primerno zaščititi, potrebujete namenski nahrbtnik. Enako velja za drone. A če je za računalnike in fotoaparate dobro poskrbljeno, ponudba nahrbtnikov za drone močno zaostaja. Ti postajajo vse popularnejši in vse bolj nepogrešljiv kos avanturistov. Na srečo je varno prenašanje dronov zdaj postalo precej lažje, saj je Lowepro, ki se je proslavil s fotonahrbtniki, izdelal serijo nahrbtnikov za drone, ki omogočajo ne le lažje in udobno prenašanje brezpilotnega letalnika, pač pa tudi primerno zaščito, zaradi katere se vam zanj ne bo treba več bati med transportom.

Lowepro DroneGuard/QuadGuard
55 € +
Lowepro

Droni doživljajo pravi razcvet. Ponudba na trgu je vse bolj pestra, a za njo močno zaostaja ponudba nekatere dodatne opreme, kot so nahrbtniki za drone.

Večina dronov namreč ni žepne velikosti in razen, če si ne boste omislili drona GoPro Karma, se boste prej ali slej znašli pred vprašanjem, kako dron varno, priročno in udobno prenašati naokoli. Odgovor so nahrbtniki za drone znamke Lowepro, ki slovi po izjemnih fotonahrbtnikih in je zdaj pripravila še serijo nahrbtnikov, ukrojenih po meri in namenjenih prenašanju dronov.

PREBERITE ŠE: Najboljši droni 2016 – brezpilotni letalniki zavzemajo nebo

Loweprojevi namenski nahrbtniki za drone so v maniri nahrbtnikov za fotoaparate, ki so polni razdelkov in prostorčkov za fotografsko opremo, prikrojeni in ojačani do te mere, da se vam med prenašanjem drona zanj ne bo več treba bati. Gre za univerzalne nahrbtnike, namenjene transportu vseh popularnih dronov na trgu.

Galerija – Loweprojevi nahrbtniki za drone:

Nahrbtnik za dron LoweproOdpri galerijo

Spalnice po svetu My Room Project: mladi po svetu so nas spustili v svoje spalnice Ogrevanje na napolitanke Na Dunaju se bodo ogrevali z napolitankami! Naprava in pripomočki za vadbo doma. Kako biti fit tudi jeseni – naprave in pripomočki za vadbo doma cover-sotor Motošotor MoBed – ‘strešni’ šotor za motor · ·