2.2_6608
Utrip mesta · otroci

So otroške hiške in so otroške hiške s stilom. SmartPlayhouse zagotovo sodi med slednje. Ker si tudi mali ”lastniki” hišic zaslužijo sodoben dizajn.

Kjoto Junior
2640€
Staskka

Sodobne linije in moderen oblikovalski pristop so odlike SmartPlayhouse otroških hišic. Navdihujeta jih anglosaksonska in nordijska tradicija. Rezultat so sodobne mini hišice, ki bi jih večina odraslih s čarobno paličico z veseljem in brez sprememb začarala v velike hiše.

Pa niso le lepe, SmartPlayhouse otroške hišice so predvsem funkcionalne in prostor brezmejne domišljije. Kot je dejal ustanovitelj podjetja David Lamolla, je ob rojstvu hčerke vedel, da želi svoj čas posvetiti izgradnji posebnega prostora samo zanjo. Želel je ustvariti prostor, ki bo varen tudi brez neposrednega posredovanja staršev, prostor, kjer lahko otrok odkriva in raziskuje, kjer krepi svojo samostojnost. Otroške mini hišice tako vidi kot odličen prostor za aktivno, poučno raziskovalno in zabavno preživljanje prostega časa malčkov.

PREBERITE ŠE: Domišljijska otroška igrišča osvajajo svet

Pri SmartPlayhouse so ustvarili štiri različne modele hišic, dve izmed njih sta prilagojeni tudi za notranjo postavitev. Posebno pozornost so namenili pri oblikovanju visokim varnostnim standardom in kvalitetnim materialom, uporabili so les in reciklirane materiale ter zagotovili, da so hišice 100% uporabne za ponovno uporabo.

Več fotografij sodobnih hišic si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
moi_3 ”Funky” in urbana otroška oblačila Moi kidz cover Ubooly – plišasta igrača, ki govori in posluša 4 (1) Mali otroški gugalniki v obliki velikih pošasti Little Giraffe_5 Novost v mestu: Little Giraffe kotiček ·