beddit-iphones
Utrip mesta · dom · V zraku · tehnologija

Vsi vemo, da velik del našega življenja prespimo. 26 let če smo natančni. Če k temu dodamo še pripravo na obisk ‘šlafonje vasi’, potem se številka ustavi pri 33. Zato je kar malce presenetljivo, da na različne načine budno spremljamo vsak utrip življenja ko smo budni, medtem ko noč ostaja siva lisa. A spalni merilec Misfit Beddit je na misiji, da to spremeni in vsa ugibanja položiti h počitku in vašo posteljo spremeni v pametno.

Misfit Beddit
111€
Misfit Store

‘Radar’ za smrčanje sicer verjetno že imate v vašem partnerju, toda večina ostalega je ostajalo neznanka. A nič več. Z Misfit Beddit boste namreč natančno vedeli, kako obratuje vaše telo ko spite. Za razliko od večine sličnih naprav, ki od telesa jemljejo podatke ‘invazivno, saj se ga na tak ali drugačen način oklenejo, pa je Misfit Beddit izbral povsem neinvaziven pristop in ne živi na vašem telesu kot kakšna pijavka ampak neopazno pod rjuhami.

PREBERITE ŠE: The Barisieur: Budilka, ki vam skuha kavo

Tanek kot papir kar najbolj diskretno meri kvaliteto spanca, čas spanca, spalne cikle, čas ko ste ležali zbujeni, zvoke, ki vas ‘napadajo’ in ki jih proizvajate sami (npr. smrčanje), čas trajanja da ste preklopili na ‘alfa stanje’, srčni utrip in dihalne aktivnosti. Kaj se je dogajalo ‘med rjuhami’ lahko preverite preko priložene aplikacije na vašem pametnem telefonu in s pridobljenim znanjem dvignete kvaliteto spanca. Začnete lahko z nežnimi zvoki s katerimi vas Misfit Beddit zaziba vanj.

cover Roomoon: Viseči šotor, v katerem boste zaspali bliže zvezdam barisieur-alarm-clock-and-coffee-brewer-joshua-renouf-designboom-02 The Barisieur: Budilka, ki vam skuha kavo gallery-10 Je B-and-Bee: je šotor v obliki satovja novi hit glasbenih festivalov? stage_interactive_shelf_spell_03 Polica The Stage, skrivno shajališče vaših elektronskih naprav, ki potrebujejo polnjenje · ·