Moulin Roty_muca PACHATS
Utrip mesta · otroci

Muca Pachats francoskega proizvajalca Moulin Roty je – tako kot vsi njihovi izdelki – drugačna in neverjetno prisrčna.

Moulin Roty Pachats
140€
Babadu in Vanilapark

Edinstvenost, kreativnost in odlični materiali so tisto, po čemer slovi francoski Moulin Roty. Gre za brezčasne mehke igrače, z magičnimi karakterji in čudovitim dizajnom in v podjetju pravijo, da proizvajajo ”pretekle” igrače za sodobne otroke. Zanimiva pa je tudi zgodba Moulin Roty. V sedemdesetih je podjetje ustanovilo okoli dvajsetih prijateljev, ki so iskali nišo, ki bi jim nudila delo in druženje obenem. S svojimi družinami so se preselili skupaj in kot skupnost pričeli ustvarjati umetnine. Danes so poznani po vsem svetu s svojimi unikatnimi igračami, ki staršem vzbujajo nostalgijo medtem, ko popolnoma zadovoljijo potrebe sodobnega otroka.

Moulin Roty PachatsOdpri galerijo

Moulin Roty izdeluje najrazličnejše izdelke, od vrtnarskih setov za malčke prek zibajočih se konjičkov in račk do žametnega medvedka. Eden zadnjih izdelkov je muca Pachats, ki malčke na kolesih popelje v svet domišljije. Narejena je iz lesa in usnja, oblečena pa v toplo svetlo modro barvo. Čaka le še malčka, da se z njo odpelje v svet domišljije!

Koloro-wagon Koloro-wagon, voziček za organizacijo malčkov Unikatno in pisano za male in velike Unikatno in pisano za naše najmlajše 182186136 (1) 15 brezplačnih iger za tablico iPad Monopoly 3D Monopoly namizna igra v 3D izvedbi ·