Untitled-1
Utrip mesta · kulinarika

Mesec crklanja s prazničnimi dobrotami v toplem objemu najljubših je tu! Prostore bo tradicionalno zajel vonj slastnih medenjakov, raznovrstnih potic in toplih pogač. Rokave si bomo kar vihali, a malo manj, če bomo imeli ravno pravi pripomoček za to.

Mešalnik KitchenAid Artisan
629€
Kupi na mimovrste=)

Mešalnik Artisan, vrhunskega proizvajalca KitchenAid, bo pri decembrskih pripravah odlično priskočil na pomoč. Z inspiracijo iz profesionalnega kulinaričnega sveta je namreč nepogrešljivi spremljevalec pri vsakem koraku kulinaričnega ustvarjanja. Skrivnost se skriva v planetarnem načinu mešanja z neposrednim prenosom, ki omogoča hitro in učinkovito opravljeno delo. Vsestransko uporaben in praktičen, robusten in močan, a hkrati modernega videza, mehkih linij in živahnih barv. KitchenAid Artisan je tako odlična pridobitev za vse strastne kuharje, ki bo v svoji vrhunski kakovosti navduševal še mnogo prazničnih let.

Mešalniki KitchenAid so na voljo v različnih barvah. Preveri barvno paleto in izberi tisto, ki se najbolj poda v tvojo kuhinjo.

KitchenAid Artisan Empire RedOdpri galerijo

Povezava je sponzorirana.

Utrip: CITY CHEF kuharska akademija – Decembrsko razvajanje Utrip: CITY CHEF kuharska akademija – Decembrsko razvajanje vino in hrana Vinski vodič: Kateri kozarec vina izbrati ob večerji ali kosilu? recept_1_jabolka_s_karamelo Jabolka s karamelo recept_2_jagode_s_smetano Jagode z vanilijevo kremo · ·