url
V zraku · tehnologija

Če menite, da imate že v mezincu dobro staro ”qwerty” tipkovnico in da znate tipkati s “svetlobno hitrostjo”, lahko tale tehnološka inovacija predstavlja ravno pravi izziv za vas. Na trg je namreč prispel nov model tipkovnice BeeRaider, z inovativno postavitvijo tipk.

BeeRaider
103€
Beeraider

Edinstvena postavitev tipk na tipkovnici BeeRaider vključuje dve ”krili” tipk. Na osrednjem delu, radialnem delu so vključuje vse najbolj pogosto uporabljene tipke. Manj uporabljene tipke pa se premišljeno nahajajo na zunanjih straneh obeh ”kril”. Nov model tipkovnice BeeRaider je bil oblikovan v dveh različicah, prva je v celoti optimizirana različica, druga pa vključuje določene elemente postavitve ”qwerty” tipkovnice. Druga je predvsem namenjena tistim, ki si še ne želijo stopiti v neznano.

Zanimiv dizajn tipkovnice BeeRaider je zasnoval Ray McEnaney, z namenom, da bi se začelo uporabljati tipkovnico, ki je veliko bolj logična in učinkovita ter s katero bi se dalo tudi hitreje tipkati kot to omogoča tipkovnica ”qwerty”. Cena optimizirane različice znaša  evro evrov, prirejena ”qwerty” različica pa stane 103 evre. Obe je mogoče kupiti preko uradne spletne strani izdelka.

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro se lahko pohvali s številnimi priboljški, a najbolj gotovo izstopa vgrajeni projektor. Lenovo Yoga Tablet 2 Pro – multimedijska tablica s projektorjem Goodyearova pnevmatika, ki proizvaja električno energijo za hibridne sisteme. BH03 – Goodyear s pnevmatiko, ki proizvaja električno energijo Moje ime je MacBook, MacBook Pro! Novi MacBook – najtežje pričakovan prenosnik leta To je Nvidia Shield, prva Android 4K konzola. Nova Nvidia Shield je prva Android TV konzola