Canadiano_RAW_Press-shot
Utrip mesta · kulinarika

Vse ljubitelje kavnih ekstaz bo razveselil nov pripomoček za pripravo te dišeče substance. Na videz le lepo oblikovan kos lesa na oseben način spodbuja mojstrske veščine in prinaša edinstveno izkušnjo užitka.

Canadiano
41€
Kupi

Canadiano preprosto položimo na skodelico, dodamo dve žlici kave in prelijemo z vročo vodo. Po nekaj minutah nas že čaka aromatični polet. Na voljo je v treh različicah, kjer je za doseganje najboljših okusov vsaka ustvarjena za svojo vrsto kavnih zrn.

Odpri galerijo

Tako je Oreh namenjen temnejšim mešanicam z zemeljskim aromami, Javor in Češnja pa bosta odlično služila praženju s pridihom citronk in oreščkov. Skozi čas se kavna olja vsrkajo v les, kar prinaša vsakodnevno presonalizirano izkušnjo. Canadiano tako spodbuja naše veščine pripravljanja popolne skodelice kave in hkrati zmanjšuje vpliv na okolje v primerjavi z običajnimi papirnatimi kavnimi filtri. Namenjen nežnim dušam, kot tudi strastnim pravim moškim.

sirove_pite Sirove pite s kozicami in paradižnikom recept_1_pijane_kroglice Novoletne kroglice sirov_fondi Sirov fondi Untitled-1 Merci – prepusite se užitkom ·